Košarka

Repeša: "Čestitke igračima na šest pobjeda, ali nisam zadovoljan"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.09.2012.
Repeša: "Čestitke igračima na šest pobjeda, ali nisam zadovoljan"
Foto: Davor Sajko

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša nije bio presretan unatoč i šestoj pobjedi Hrvatske u kvalifikacijama. U Slavonskom Brodu svladana je i Ukrajina...

Pobjedom protiv Ukrajine hrvatska košarkaška reprezentacija osigurala je prvo mjesto u skupini i tako kao najbolje plasirana u skupini C odlazi na Eurobasket. Prvo mjesto je osigurano u izravno dvoboju protiv Ukrajine u Slavonskom Brodu gdje su Repešini izabranici izborili pobjedu 84:80.

Dario Šarić: "Grupa je možda bila lakša nego ostale, međutim moramo biti zadovoljni. Možda će neki reći da smo trebali biti uvjerljivijih, ali trebamo samo nastaviti dalje i pripremati se za Eurobasket u Sloveniji. Meni je ovaj poziv u reprezentaciju došao kao neka nagrada nakon U18 i došao sam se boriti za minutažu. Ona se iz utakmice u utakmicu povećavala, igram dobro i nadam se da će se to nastaviti."

"Dva kola prije kraja smo osigurali prvo mjesto u skupini, ali mislim da smo ga i zaslužili pristupom i igrama. Igračima čestitam na osiguranju prvog mjesta, ali igrom protiv Ukrajine nisam zadovoljan", izjavio je nakon susreta Repeša.

Repeša je i objasnio zbog čega nije zadovoljan. "U drugoj četvrtini smo izgledali dobro i igrali kako želimo, ali u sve tri ostale četvrtine nismo bili na očekivanoj razini. Dobro je kada možemo nešto naučiti i u pobjedama, ovakve stvari se ne bi smjele ponavljati. Ne smijemo otvoriti utakmicu tako da u domaćinskoj atmosferi primimo 25 poena, a da nismo ušli u bonus."

Druga dionica igre bila je puno bolja i s njom je Repeša bio zadovoljan. Hrvatska je tu zaigrala onako kako izbornik priželjkuje, međutim nije tako i nastavila.

"Druga četvrtina je bila sjajna i umjesto da nastavimo u tom ritmu, dopustili smo im povratak i mučili i sebe i publiku. Ukrajina je vrlo dobra reprezentacija, šuterski i atletski su sjajni. Mogu ipak čestitati igračima na šest uzastopnih pobjeda i idemo završiti kvalifikacije sa stopostotnim omjerom", završio je Repeša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 17:24
    jasmin je uvijek nezadovoljan...to mu je trademark
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 15:36
    Ako je Jasmin nezadovoljan to znaći da prostora za napredak ima koliko hočeš
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 15:10
    Bitno je da su tu rezultati a do Eura može se puno toga uštimati
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina06.09.2012. u 14:00
    alo Repeša, ni ja nisam zadovoljan s tvojom postavkom igre.
    pikepiletina
  • ivos06.09.2012. u 13:09
    @KurtRambis Repeša potpisuje Ugovor na 1+1 tako će mu isteći prvi dio ugovora za EP, a drugi dio ide poslije EP
    ivos