Nogomet

Thomas Vermaelen spreman za Wales i Hrvatsku

Mihaela Bradovski • četvrtak, 06.09.2012.
Thomas Vermaelen spreman za Wales i Hrvatsku
Foto: EPA

Nagađanja o ozljedi Thomasa Vermaelena koja bi ga mogla izbaciti iz kvalifikacijskih susreta protiv Walesa i Hrvatske nisu se pokazala točnima. Vermaelen tvrdi da je sve u redu i bit će spreman za ova dva dvoboja...

Thomas Vermaelen nije ozlijeđen i igrat će protiv Walesa, a zatim i protiv Hrvatske. Stoper Arsenala zadobio je tek lakšu ozljedu u prvenstvenom susretu protiv Liverpoola, ništa što bi ga zaustavilo i ostavilo bez nastupa na početku kvalifikacijskog ciklusa za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

"Sve je u redu. Zglob je bandažiran i stavljen je led iz predostrožnosti, riječ je o ozljedi od prošlog tjedna iz dvoboja s Liverpoolom, ništa strašno, tek lakši udarac", potvrdio je pouzdani igrač Arsenala.

Vermaelen je važan igrač kako u belgijskoj reprezentaciji, tako i u Arsenalu. Iza njega je odličan početak sezone, Arsenal je tri prvenstvena susreta bez primljenog pogotka i to nešto govori o formi obrane Topnika. Belgijski internacionalac za to zasluge pripisuje Steveu Bouldu, bivšem braniču Arsenala, a sada jednom od Wengerovih pomoćnika.

"Steve puno radi s nama i ima puno iskustva igranja na najvišoj razini. Puno radimo na poboljšanju igre u obrani i to se vidi iz tri susreta bez primljenog pogotka", dodao je Belgijac.

Očekuje se kako će Vermaelen predvoditi belgijsku reprezentaciju već u petak kada gostuju u Walesu na otvaranju kvalifikacija.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • arsenalcro07.09.2012. u 13:47
    Verminator!!!
    arsenalcro
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 11:22
    strah me je Belgije
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 11:03
    nekako imam los osjecaj za ovaj brazil:)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 10:51
    bolje neg se čuva za arsenal
    Obrisan korisnik