Nogomet

Pandev: "Bit će teško, ali imamo mi svoje adute"

Josip Tolić • četvrtak, 06.09.2012.
Pandev: "Bit će teško, ali imamo mi svoje adute"
Foto: EPA

Najbolji makedonski nogometaš Goran Pandev po dolasku reprezentacije u Zagreb izjavio je kako je Hrvatska favorit u sutrašnjem kvalifikacijskom ogledu na Maksimiru, ali se nada dobrom rezultatu, što bi svakako bio remi. Izbornik Janevski slično je zborio dodavši kako se ne boji Hrvatske, već jedne druge zemlje.

Makedonska nogometna reprezentacija u četvrtak ujutro sletjela je u Zračnu luku Pleso u Zagrebu uoči sutrašnjeg ogleda protiv Hrvatske u Maksimiru u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. Pažnju su privlačili izbornik i najbolji igrač Goran Pandev.

Janevski: "Ne bojim se Hrvatske, nego Sirije"

U zagrebačkoj zračnoj luci novinarima se kratko obratio i makedonski izbornik Čedomir Janevski. "Očekujem da ćemo odigrati dobru utakmicu, a favorit je Hrvatska. Nadam se bodu", izjavio je, a potom na pitanje boji li se svog prvog protivnika u kvalifikacijama dao zanimljiv odgovor. "Plašim se Sirije, tamo je opasno."

"Bit će teško, Hrvatska je favorit, ali imamo mi svoje adute. Kvalifikacijska je skupina teška, ali dat ćemo sve od sebe i nadamo se dobrom rezultatu u Zagrebu", izjavio je prvi napadač Makedonije Goran Pandev dodavši kako u momčadi vlada optimizam usprkos činjenici što je "Maksimir bio neosvojiva utvrda za mnoge reprezentacije jače od naše".

Cilj Makedonije osvajanje je boda, a dodatan motiv mogao bi joj predstavljati José Mourinho, trener Real Madrida, koji je došao pogledati svog novog igrača Luku Modrića. "Prije nekoliko dana čuo sam nešto o tome. Nadam se da će umjesto Luke vidjeti našu pobjedu", optimističan je bio napadač Napolija koji je postigao 25 pogodaka za reprezentaciju.

"Velik je uspjeh dati gol na Maksimiru. Ali nije bitno hoću li strijelac biti ja ili netko drugi", zaključio je 29-godišnjak.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 12:01
    haha nece nece samo ce vas poludeti jer cela hrvatska zajedno nema toiko kvaliteta kako on sam...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 15:11
    Valjda nam neće zadati probleme.Naprijed Vatreni
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.09.2012. u 14:30
    Bojim se jedino trajkovskog
    Obrisan korisnik