Nogomet

Aršavin odbio moskovski Dinamo, Zenit bez dogovora s Nanijem

Mihaela Bradovski • petak, 07.09.2012.
Aršavin odbio moskovski Dinamo, Zenit bez dogovora s Nanijem
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Rusija je jedna od zemalja koje su posljednje zatvarale prijelazni rok, a posljednji dan mogla su obilježiti još dva velika transfera. Zenit je s Manchester Unitedom pregovarao oko Nanija, dok je moskovski Dinamo htio dovesti Andreja Aršavina...

Dva velika transfera pripremala su se posljednjeg dana prijelaznog roka u Rusiji, međutim oba su propala u završnoj fazi kada se došlo do pregovora s igračima.

Zenit je bio u poodmaklim pregovorima s Manchester Unitedom oko prelaska Nanija u Rusiju, međutim pregovori su propali kada je trebalo doći do dogovora s igračem. Čelnici ruskog kluba su izvijestili kako je Nani tražio preveliku plaću i nisu uspjeli postići dogovor.

"Da je i Hulk tražio osam do deset milijuna eura godišnje, za nas bi to bilo neprihvatljivo. Transfer Nanija je propao uglavnom zbog nenormalne plaće koju je tražio od nas", potvrdio je generalni direktor Zenita Maksim Mitrofanov.

Koliko je Zenit trebao platiti da zadovolji Nanija, nije poznato. U posljednjim trenucima prijelaznog roka Zenit je pokušao dovesti barem Andreja Aršavina, ali niti taj transfer nije prošao.

Aršavin je bio ponuđen i moskovskom Dinamu na jednogodišnju posudbu, međutim igrač je odbio takvu mogućnost i odlučio je ostati na Emiratesu i boriti se za mjesto u momčadi.

"Želio sam Andreja u momčadi, međutim odbio nas je", potvrdio je trener Moskovljana Dan Petrescu.

Aršavin ima veliku želju izboriti se za mjesto u Arsenalu, prošlu sezonu proveo je na posudbi u Zenitu, međutim vratio se u London gdje želi dokazati da ima kvalitetu za Arsenal. Arsenea Wengera ove sezone još nije uvjerio u to i nastupio je tek jednom i to ušavši s klupe protiv Sunderlanda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 16:02
    dobri prijatelj Rus ! dvaput na dan više nego obično upre na naftnu pumpu i eto ti Hulka, Bilića, Witsela....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 14:03
    otkud im pare? prouči šta piše na njihovim dresovima. tome dodaj da za njih navija vladimir putin, i sve će ti biti jasno.
    Obrisan korisnik
  • trailer trash07.09.2012. u 13:23
    Otkud zenitu ovakve pare? Mislim imali su oni i prije, ali baš ovoliko...
    trailer trash
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 12:16
    Ruska liga iz godine u godinu postaje sve jaca i atraktivnija tako da ce vjerojatno u buducnosti biti sve zanimljivija opcija za otici tamo i vhunskim igracima, to sto imaju novca samo pridodaje toj cinjenici :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 11:11
    lovac na novac
    Obrisan korisnik