Nogomet

Momčad Slavena Bilića jača za švicarskog reprezentativca

Josip Piršljin • petak, 07.09.2012.
Momčad Slavena Bilića jača za švicarskog reprezentativca
Foto: Dejan Popek

Juventusov branič Reto Ziegler pronašao je novi klub u kojem nastavlja karijeru. Nakon prošlosezonske posudbe u Fenerbahčeu, švicarski reprezentativac pojačava redove momčadi Slavena Bilića.

Bivši hrvatski izbornik, a sada trener Lokomotiva iz Moskve Slaven Bilić, dobio je novo pojačanje u svojoj svlačionici za nastavak natjecanja u ruskoj Premier ligi. Iz torinskog Juventusa stiže švicarski reprezentativac Reto Ziegler.

26-godišnji branič u Moskvu dolazi na jednogodišnju posudbu nakon što je prošlu sezonu odradio u Istanbulu igrajući za Fenerbahče. "Švicarski lijevi bek oprobat će se u ruskoj Premier ligi u Lokomotivu iz Moskve. Juventus je postigao dogovor s moskovskim klubom za posudbu do 30. lipnja 2013. godine", navodi se u priopćenju talijanskog kluba.

"Tražili smo igrača koji nas može pojačati u obrani. Reto Ziegler je ljevonogi igrač koji odgovara našim zahtjevima. Vrlo je važno da uz obranu, može igrati i u sredini terena. To će osnažiti konkurenciju u momčadi", kazao je Kiril Kotov, član stručnog stožera Lokomotiva.

Bilić će dobiti fizički spremnog igrača pošto je Ziegler bio standardan član prve postave Fenerbahčea prošle sezone. U prvenstvu je nastupio 38 puta, a uspio je postići i jedan pogodak, u derbiju protiv Galatasaraya. U karijeri je dosad igrao još za Grasshopper, Tottenham, HSV, Wigan i Sampdoriju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Showballs08.09.2012. u 00:33
    Pokrivač niti nije lijevi bek...
    Showballs
  • Obrisan korisnik07.09.2012. u 14:18
    lijevi bek uvijek dobro dođe.. osim ako je riječ o nikoli pokrivaču :D
    Obrisan korisnik