Nogomet

Neymar: "Nismo odigrali sjajno, ali razočaran sam zvižducima navijača"

Josip Piršljin • subota, 08.09.2012.
Neymar: "Nismo odigrali sjajno, ali razočaran sam zvižducima navijača"

Brazil ugošćuje Svjetsko prvenstvo 2014. godine stoga ne igra kvalifikacijske utakmice, već prijateljske. Jednu takvu odigrali su u petak protiv Južnoafričke Republike i upisali minimalnu pobjedu, ali navijači nisu bili zadovoljni što je razočaralo Neymara.

Organizator sljedećeg Mundijala Brazil ugostio je u prijateljskom dvoboju u Sao Paulu Južnoafričku Republiku. Domaći su dugo lomili otpor Afrikanaca da bi tek u 74. minuti jedini pogodak na utakmici postigla nova zvijezda Zenita iz Sankt Peterburga Hulk. Brazilska publika nije bila zadovoljna viđenim, no s njima se ne slaže veznjak Neymar.

"Svi smo svjesni toga da nismo odigrali sjajno, no svejedno smo uspjeli pobijediti. Bio sam jako razočaran što su nam navijači zviždali", izrazio je igrač Santosa svoje nezadovoljstvo ponašanjem publike.

"Ne tražim od navijača da me vole, ali tražim od njih da podržavaju svoju nacionalnu momčad", nastavio je Neymar koji je igrao sve do 89. minute kada ga je zamijenio suigrač iz Santosa Arouca. Veznjak smatra kako bi jedan od razloga loše atmosfere na stadionu mogao biti i rivalitet domaćih navijača.

"Ne znam točan razlog, ali možda ponašanje publike ima veze s prisutnošću navijača Palmeirasa, Corinthiansa i Sao Paula na tribinama. No, ponavljam da bi se trebali koncentrirati na navijanje za svoju reprezentaciju", zaključio je Neymar.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 14:20
    dajte neku malo stariju sliku, recimo iz razdoblja pelea
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 00:02
    A i vala mogli ste sliku nac noviju za tu vijest -.- divi lucija, robinja i fabiana cccc. jos im samo treba julio baptista
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.09.2012. u 20:47
    Pa da se uozbiljite i pocnete igrat a ne se furat mozda vam i nebi zvizdali. Pa sta ce drugo ocekiat od Brazila nego samo naslove prvaka, a ovi kontaju da ce ih zadovoljit ako kojim slucajem kiksaju. Pa sramota je kad vasi navijaci vama zvizde, to je po meni najvece dno dna, a ovi... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.09.2012. u 18:14
    ovaj mali ima veci ego i od ronalda...ako dođe u barcelonu mogao bi narusiti harmoniju u momcadi, pogotovo ako se pocne natjecati s messijem...ne govorim ovo u vezi ovog teksta, nego inace...tko prati njegovo ponasanje, megalomaniju, rastrosnost, druzenje s prijateljicama noci, pravljenje djece s... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.09.2012. u 18:04
    Mora biti svijestan da Brazil igra totalno neuvjerljivo a svjetsko prvenstvo je sve bliže i bliže.A Brazilsku naciju samo jedan cilj zadovoljava.Sve ostalo je totalni neuspjeh i krah.
    Obrisan korisnik