Nogomet

Messi: "Sjajno je kad ti publika pokazuje da te voli"

Josip Tolić • nedjelja, 09.09.2012.
Messi: "Sjajno je kad ti publika pokazuje da te voli"
Foto: EPA

Najbolji argentinski nogometaš Lionel Messi, koji je u petak postigao svoj deseti reprezentativni pogodak ove godine u kvalifikacijskom susretu protiv Paragvaja, zadovoljan je formom u nacionalnom dresu i podrškom navijača, što je obradovalo i izbornika Alejandra Sabellu.

Argentinski reprezentativac Lionel Messi nastavio je s odličnim nastupima za nacionalnu vrstu. U šestom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu Gauči su svladali Paragvaj u Córdobi 3:1, a igrač Barcelone postigao je posljednji pogodak na utakmici iz slobodnog udarca.

"Ovo je prekrasan osjećaj. Sjajno je kad ti publika pokazuje da te voli. Dogodilo se to na Copa Américi, ovdje u Córdobi i u Buenos Airesu", izjavio je Messi nakon susreta.

Trostrukom dobitniku Zlatne lopte, nagrade za najboljeg nogometaša svijeta, ovo je već deseti pogodak u posljednjih šest utakmica za Argentinu koja je na čelu poretka s 13 bodova. U utorak joj slijedi ogled protiv Perua u gostima.

Jedan od najsretnijih ljudi zbog Messijevih izdanja u posljednje vrijeme svakako je i izbornik Alejandro Sabella. "Messi je sretan. U vrhunskoj je formi i pokazuje to na terenu. Kad je u takvom raspoloženju, imamo sjajnu priliku da nas usreći", izjavio je strateg bijelo-plavih za Marcu.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver09.09.2012. u 22:28
    sol na ranu ronaldu sa ovim komentarima
    beaver
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 21:50
    aguero je prvi asistent,a stvarno imaju najjaci napad vjrojatno ikad
    Obrisan korisnik
  • The Phantom09.09.2012. u 20:58
    Slažem se,ali tribat će in PUNO,a ne malo sriće Obrana in je šuplja i ne mogu izdržat 90 min a da ne popuše bar 1 komad,ali neka igraju ko da gol više pobjednik
    The Phantom
  • Obrisan korisnik09.09.2012. u 20:42
    bome argentina prvi put u messijevoj eri pobjeđuje, i natjecateljske i prijateljske utakmice, i s messijem kao redovito najboljim na terenu...ove godine, 5 utakmica, 9 golova+ ne znam koliko asistencija...sabella je napokon nasao mjesto messiju, argentina izgleda odlicno i premda po imenima (prije... [više na forumu]
    Obrisan korisnik