Košarka

Repeša: "Bogdanović je odličan, moramo vidjeti može li Unicaja dovesti još jedno pojačanje"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 10.09.2012.
Repeša: "Bogdanović je odličan, moramo vidjeti može li Unicaja dovesti još jedno pojačanje"
Foto: Martina Japundžić

Hrvatski košarkaški izbornik Jasmin Repeša nakon osiguranog prvog mjesta u skupini kvalifikacija za Europsko prvenstvo vratio se obavezama u klubu. Čeka ga uigravanje s ekipom Unicaje, koju bi želio dodatno osnažiti hrvatskim snagama...

Nakon šest pobjeda s reprezentacijom Hrvatske u kvalifikacijskim ogledima tijekom ljeta Jasmin Repeša je preostale utakmice prepustio na vođenje pomoćnicima, a on se u dogovoru sa Savezom zaputio prema Španjolskoj, na rad s momčadi Unicaje čiji je trener.

"Konačno sam stigao u Malagu i veselim se što ću se natjecati u ACB ligi", izjavio je odmah po dolasku u Andaluziju hrvatski stručnjak, u razgovoru za tamošnji dnevnik Malaga Hoy.

"Jako sam uzbuđen zbog nove stranice u svojoj trenerskoj karijeri. Sada je najbitnije da prikupim apsolutno sve informacije o momčadi i ligi, te da spremni dočekamo početak natjecanja", nastavio je Repeša, a progovorio je i o mogućnosti dolaska još ponekog Hrvata u Unicaju, prije svega Bojana Bogdanovića.

"Bogdanović je odličan igrač. Moramo vidjeti može li Unicaja dovesti još jedno pojačanje, a potom moramo razgovarati i s ostalim stranama jer Bogdanović ima još dvije godine ugovora s Fenerbahčeom", njegovo je mišljenje o igraču kojeg je tijekom ovog ljeta u jednom trenutku "potjerao" iz reprezentacije.

Ne krije Repeša, dakle, koja mu je želja što se tiče popunjavanja igračkog kadra, ali svjestan je kako će poziciju na kojoj igra Bogdanović, koja je postala problematična nakon ozljede Sergija Vidala, možda morati popuniti i nekim manje kvalitetnim rješenjem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.09.2012. u 08:21
    Pa Repeša če pol reprezentacije imati u Malagi . Neka bar če se dobro uigrati.
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina10.09.2012. u 16:30
    toplo se nadam da će Pilepić i Perić nakrcavati Unicaju sa po 20 koševa
    pikepiletina