Nogomet

Menezes odabrao igrače za dva prijateljska ogleda s Argentinom

Mišo Gulić • utorak, 11.09.2012.
Menezes odabrao igrače za dva prijateljska ogleda s Argentinom
Foto: Dejan Popek

Brazilski izbornik Mano Menezes je objavio popis igrača koji će konkurirati za dvostruki prijateljski ogled s njihovim najvećim rivalom Argentinom...

Brazil i Argentina su dogovorili dva prijateljska ogleda, od kojih će prvi biti upriličen u brazilskom gradu Goianiji 19. rujna, dok će trećeg listopada biti odigran i uzvrat u Argentini.

Nakon dvije godine "pauze", poziv je odaslan i na adresu Luisa Fabiana, a s obzirom na njegovu formu i deset golova u 12 odigranih utakmica brazilskog prvenstva za Sao Paulo, takvo nešto je bilo i očekivano.

Sjajnu brazilsku navalu u kojoj se posebno ističu Neymar i Leandro Damiao loptama bi mogla hraniti i nova mlada nadolazeća zvijezda, veznjak Atletico Mineira Bernard, kojem je to prvi poziv pod nacionalni stijeg u seniorskoj konkurenciji.

Ono što je također zanimljivo, ali u praksi jedino i provedivo zbog termina utakmica, jest podatak kako pozvani igrači svi igraju u brazilskoj nogometnoj ligi.

Popis pozvanih igrača:
Cassio (Corinthians), Jefferson (Botafogo), Carlinhos (Fluminense), Marcos Rocha (Atletico Mineiro), Fabio Santos (Corinthians), Lucas Marques (Botafogo), Dede (Vasco), Rhodolfo (Sao Paulo), Rever (Atletico Mineiro), Arouca (Santos), Bernard (Atletico Mineiro), Fernando (Gremio), Jadson (Sao Paulo), Lucas (Sao Paulo), Paulinho (Corinthians), Ralf (Corinthians), Thiago Neves (Fluminense), Leandro Damiao (Internacional), Luis Fabiano (Sao Paulo), Neymar (Santos), Wellington Nem (Fluminense).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • antitalent9111.09.2012. u 21:43
    Nesuđeno Dinamovo pojačanje Thiago Neves je na popisu. Simpatično :)
    antitalent91