Košarka

Repeša: "Barcelona i Real su favoriti, ali imamo najviše ciljeve"

Josip Piršljin • četvrtak, 13.09.2012.
Repeša: "Barcelona i Real su favoriti, ali imamo najviše ciljeve"
Foto: Davor Sajko

Jasmin Repeša je uspješno odradio kvalifikacije hrvatske reprezentacije za Europsko prvenstvo, te se okrenuo obvezama u novom klubu Unicaji. Priznao je kako su Barcelona i Real Madrid trenutno najjači u Španjolskoj, no ima visoke ambicije s klubom iz Malage.

Kvalifikacije za Europsko košarkaško prvenstvo u Sloveniji sljedeće godine Hrvatska je završila s osam čistih pobjeda. Izbornik Jasmin Repeša se potom okrenuo klupskim obvezama u Malagi gdje se upoznaje s momčadi i njenim mogućnostima u novoj sezoni.

"Real Madrid i Barcelona su favoriti. Malaga je promijenila dosta igrača, ali imamo najviše ciljeve. Ne osjećam strah, posao u Unicaji smatram velikim izazovom, a španjolska liga je poslije NBA lige najjača na svijetu. Moj je način vođenja momčadi uvijek ciljati visoko", rekao je.

"Uvijek je teško kada se promijeni puno igrača i počne praktički ispočetka, a da se pritom ne dogodi niti jedna greška. Napravili smo sve što je u našoj moći i tek nas sada očekuje pravi posao", kazao je Repeša koji uskoro kreće u nadmetanje s najjačim španjolskim klubovima.

Bivši trener Cibone u svom će sastavu imati i dvojicu hrvatskih košarkaša - Luku Žorića i Krunoslava Simona, a možda se priključi i Bojan Bogdanović. Zadovoljan je fizičkim stanjem igrača i vjeruje u uspješnu sezonu.

"Imamo još tri tjedna prije početka sezone. Moramo se primiti ozbiljnog posla jer nam nije ostalo puno vremena. Našao sam momčad u dobrom fizičkom stanju i zbog toga sam vrlo optimističan", zaključio je Repeša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2012. u 16:20
    Sretno Repeši u prvenstvu španjolske
    Obrisan korisnik