Zimski sportovi

Ovečkin za vrijeme lockouta u moskovskom Dinamu

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.09.2012.
Ovečkin za vrijeme lockouta u moskovskom Dinamu
Foto: Martina Oštrić

Jedan od najboljih hokejaša svijeta Aleksandr Ovečkin u vrijeme lockouta u NHL-u igrat će u dresu moskovskog Dinama. Ruski mediji tvrde kako je dogovor igrača i uprave Dinama postignut i samo se očekuje službena potvrda njegovog dolaska...

Dosta rasprave je proteklih dana bilo oko toga gdje će Aleksandr Ovečkin igrati u vrijeme lockouta, u debatu su se uključili i neki klubovi i dok je dio potvrdio kako ne postoji nikakva šansa da se upuste u akciju dovođenja Ovečkina, dio ih je bio zainteresiran za takvo što.

Najveći interes su pokazali Moskovljani, CSKA i Dinamo, a podršku Dinamu u nastojanju dovođenja Ovečkina je pružio i prvi čovjek KHL-a Aleksander Medvedev. Medvedev je istaknuo kako Dinamo ima moralnu prednost u dovođenju Ovečkina jer je Ovečkin prije odlaska u NHL igrao upravo u dresu Dinama.

Priča je, čini se, dobila svoj epilog i Ovečkin će uistinu preseliti tijekom prekida rada u NHL-u u dres Dinama.

"Još uvijek nisam spreman otkriti ime novog kluba, ali sve ćete znati kroz nekoliko dana. Tada će sve biti i službeno objavljeno", rekao je prije dva dana Ovečkin novinarima, a očekuje se da će Dinamo tijekom srijede i službeno predstaviti svoje novo veliko pojačanje.

Ovečkin je posljednjih sedam sezona proveo u NHL-u u dresu Washington Capitalsa gdje se profilirao u jednog od najboljih igrača svijeta. Prije toga je nosio dres Dinama za kojeg je debitirao u ruskoj ligi sa svega 16 godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.09.2012. u 13:50
    Vrača se dite materi.
    Obrisan korisnik