Nogomet

Livaja: "Oduševljen sam pogotkom, ali žao mi je što sam propustio priliku i za drugi"

Damir Žbulj • petak, 21.09.2012.
Livaja: "Oduševljen sam pogotkom, ali žao mi je što sam propustio priliku i za drugi"
Foto: EPA

Inter u prvom kolu svoje skupine H nije stigao do pobjede, ali će utakmica hrvatskim simpatizerima ovog kluba ostati upamćena po pogotku Marka Livaje, koji je u dresu Nerazzurra postigao svoj prvijenac i to u svom prvom nastupu od prve minuta za ovu milansku momčad.

Hrvatski igrač u redovima Intera Marko Livaja dobio je u četvrtak po prvi puta započeti utakmicu od prve minute, a treneru Stramaccioniju odužio se postignutim pogotkom, koji je na kraju pomogao njegovoj ekipi da stigne do boda protiv ruskog Rubina.

Mladi Hrvat nakon utakmice za službenu stranicu podijelio je svoje dojmove o samoj utakmici, nastupu, jednoj propuštenoj prilici, ali i prvijencu u dresu Nerazzurra: "Zabio sam svoj prvi pogodak, ali mi je žao što sam upropastio i propustio priliku za drugi. Nismo na kraju stigli do pobjede, no ovo je bila jedna uzbudljiva, zanimljiva utakmica. Gledatelji su mogli uživati"

"Nemamo više vremena za razmišljanje o Rubinu, vrijeme je da se okrenemo prema Sieni i utakmici za vikend, to nam je iznimno važan dvoboj," naglasio je Livaja.

Napadač Intera još je jednom pojasnio svoje postupke kod postignutog pogotka, koji je Interu donio poravnanje rezultata na 1:1 u 39. minuti utakmice: "Naravno, bio je to izuzetno emocionalni trenutak za mene. Kažete da nisam pretjerano slavio kad sam ga postigao? Moj cilj i zadaća uvijek je postizanje golova."

Trener Intera Andrea Stramaccioni na kraju nije bio zadovoljan, jer vjeruje da je njegova ekipa bila bolja od Rubina i da je kažnjena za svoje dvije pogreške: "Nismo ih uspjeli zatvoriti i pritisnuti, tada su bili opasni i stvarali nam probleme . Ukupno sam zadovoljan našim nastupom. Oni su do prednosti stigli iz situacije kada nisu nit bili opasni po naš gol, bila je to pogreška, ali ne mogu kriviti nikog za to. Ovo je već četvrti puta da u početnih 20 minuta gubimo na našem stadionu i to sigurno usmjeri utakmicu," kazao je za službenu stranicu.

"Sviđa mi se kako smo odigrali drugo poluvrijeme, ali tada smo opet spustili gard i primili taj nesretni drugi pogodak," naglasio je Stramaccioni.

Još jedna stvar smeta stratega Nerazzurra: "Još jedna utakmica bez pobjede na našem stadionu? Naravno, to nas jako smeta i nervira, jer ne možemo našim navijačima priuštiti ono što zaslužuju. No, oni su nas još jednom podržali i momčad i mene osobno. Veliko hvala za to. Žao nam je što im nismo omogućili sretniji povratak kućama. Kažnjeni smo za dvije pogreške, što me posebno ljuti, jer smo ponovno odigrali dobru utakmicu, a na kraju smo ostali bez pobjede."

Europska liga, skupina H

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Inter2:2Rubin Kazan
Partizan0:0Neftči
1Rubin Kazan 610:3+714
2Inter 510:9+18
3Neftči 64:8-43
4Partizan 53:7-43

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 11:20
    Pa nitko nije rekao da je vrhunski, ja samo kažem da ima potencijala jer ne bi ga Inter imao da nema talenta.
    Obrisan korisnik
  • Falcao 921.09.2012. u 19:04
    Pa i neće se naigrat.Eventulano će uć ka zamjena zadnjih 10 minuta,a u Euroligu će krenit valjda od od prve minute jer to natjecanje Inter shvaća ko prijateljske utakmice,ali dobro sad je zabia gol protiv nekog Kazana pa sad vas većina vidi u njemu novog Ronalda.Ne sporim da je on dobar igrač,ali... [više na forumu]
    Falcao 9
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 15:30
    Bravo Livaja nadam se da ćeš se puno na igrati, a nemojte srati da će malo igrati. Ponovit ćemo malo to da Milito ima 33 godine, Palacio i Cassano 30 godina. Mislim da će on morati igrati dosta utakmica, jer ovi "starci" neće moći igrati stalno. Tako da malo promišljajte
    Obrisan korisnik
  • Falcao 921.09.2012. u 13:29
    Nije li logičnije da su ga dali na posudbu nego će sad bit zamjena Militu,Cassanu i Palaciu.Do kraja sezone će vjerovatno skupit 15 ulazaka sa klupe,a u nebitnim utakmicama će uć od početka pa će ga ko sinoć zamjenit u 61.minuti,a kad Inter kupi zamjenu za Milita opet će ga izostavit.
    Falcao 9
  • Obrisan korisnik21.09.2012. u 13:21
    Ne mogu cijenit igrača koji igra za mladu reprezentaciju kada mu odgovara zbog transfera,a kada ga ostvari onda odbija nastupit za nju. A za koju godinu će moljakat po novinama i preko raznoraznih menadžera za nastup u A reprezentaciji.
    Obrisan korisnik