Zimski sportovi

Ljubić: "Malo je nedostajalo, ali ova je momčad spremna za velike stvari"

Borna Rupnik • subota, 22.09.2012.
Ljubić: "Malo je nedostajalo, ali ova je momčad spremna za velike stvari"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka imali su veliku priliku odnijeti pobjedu iz Klagenfurta, no naposljetku su uzeli samo bod. Međutim, sportski direktor kluba Dragutin Ljubić vjeruje da je igra dobar pokazatelj za budućnost...

U reprizi polufinalnog okršaja EBEL-a iz prošle sezone, ogledu KAC-a i Medveščaka, Austrijanci su na svom terenu nadoknadili vodstvo Zagrepčana 2:0 i potom slavili u raspucavanju.

"Nažalost, nismo uspjeli sačuvati vodstvo od 2:0 i na kraju je KAC pomalo sretno slavio nakon izvođenja kaznenih udaraca. Utakmica je bila izrazito kvalitetna i čvrsta, s puno prilika na obje strane", prepričao je za klupske stranica sportski direktor Medvjeda, Dragutin Ljubić.

Posebnu je pohvalu dobio i vratar hrvatskog predstavnika u EBEL-u: "Ouzas je branio odlično,a samo malo koncentracije je nedostajalo da iz Klagenfurta odemo s dva boda".

"Nažalost primili smo jedan uistinu nesretan gol, imali smo previše isključenja i to je momčadi poput KAC-a bilo dovoljno za konačno slavlje. Ipak, pokazali smo da imamo odličnu momčad koja je spremna za velike stvari", zaključio je Ljubić uoči novog gostovanja Medveščaka. U nedjelju igraju u Villachu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 13:53
    vjezbat kaznene udarce pod hitno....u dvije tekme protiv salzburga i kaca sinoc ni jedan nisi dali...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 11:51
    Šteta!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.09.2012. u 11:41
    Lets Go BEARS!
    Obrisan korisnik