Nogomet

Bilić: "Ponosan sam na svoje igrače. Očekujem da ćemo još više rasti"

Josip Tolić • nedjelja, 23.09.2012.
Bilić: "Ponosan sam na svoje igrače. Očekujem da ćemo još više rasti"
Foto: Davor Sajko

Nakon ogleda devetog kola ruske Premier lige između Tereka i Lokomotiva (0:3), u kojoj su Moskovljani pametnom igrom u drugom dijelu došli do velike pobjede, njihov trener Slaven Bilić izjavio je kako je ponosan na svoju momčad jer se do bodova u Groznom ne dolazi lako, ali očekuje daljnje pomake u igri.

Velika i važna pobjeda moskovskog Lokomotiva na gostovanju u Groznom kod momčadi Tereka (0:3) u devetom kolu ruske Premier lige dodatno je oraspoložila trenera Slavena Bilića, čija je momčad trima uzastopnim pobjedama skočila na drugo mjesto poretka, dva boda iza moskovskog CSKA.

"Ponosan sam na svoje igrače. Tri boda u ovako složenoj utakmici kao u Groznom vrlo teško se osvajaju, što zahtijeva dobru igru i želju za pobjedom", izjavio je Bilić nakon utakmice.

"U prvom poluvremenu imali smo nekoliko opasnih napada, pritiskali protivničku obranu, ali nedostajala je zadnja lopta. Drugi dio Terek je počeo aktivno, stvorio nekoliko prilika, međutim momčad je ustrajala i na kraju ostvarila zasluženu pobjedu", komentar je tijeka susreta bivšeg hrvatskog izbornika.

Crveni su do pobjede u Čečeniji došli u drugom poluvremenu; mrežu domaćina načeo je Grigorjev u 62. minuti, osam minuta prije kraja za 0:2 pogodio je Obinna, dok je Maicon zaključio priču.

Pobjedama protiv jakih protivnika - moskovskog Spartaka, Rubina iz Kazana te Tereka - Lokomotiv se vratio na pravi kolosijek. "Kao što sam rekao mnogo puta, pobjeda nad Spartakom pokazala je momčadi kako možemo vjerovati u sebe nakon poraza protiv Dinama (M)."

"Međutim, unatoč trima pobjedama u nizu, očekujem da će momčad još više rasti. Lokomotiv još nije dosegao svoj maksimum", zaključio je 44-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2012. u 20:12
    hari, ti si budala
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.09.2012. u 19:36
    Bilić ostaje upamćen po tome što je od reprezentacije napravio političku organizaciju,preko koje se apeliralo za koga dati glas..A danas vidimo koja je to organizacija bila,Sanaderizam..Podjela Hrvatske na lijeve i desne..
    Obrisan korisnik
  • Balthazar23.09.2012. u 19:28
    CSKA, Lokomotiv, Terek, Zenit, Anži, Spartak, Rubin, ... Drugo mjesto bi bilo skroz OK.
    Balthazar
  • Ronaldo923.09.2012. u 15:34
    neki put dok citam neke komentare mislim da se netko zajebava i da nitko ne može mljeti tolka sranja osim u zajebanciji, ali ocito da neki misle zaista ozbiljno, da jednostavno ne znaju vidjet ništa pozitivno
    Ronaldo9
  • interreg23.09.2012. u 15:01
    U zadnjim dvijema kvalifikacijama se mucio. Nije izgledalo dobro. Ali Bilic je dva puta pokazao da kada ima priliku duze pripremati ekipu (2 x EP) da ekipa ima i igru i odlicnu pripremljenost. To sada dokazuje i u jakoj ruskoj ligi. Po meni je Bilic trenutno ipak deleko najbolji HR trener.
    interreg