Rukomet

Palčić: "19 golova razlike pokazatelj naše dobre igre"

Ivana Strahija • nedjelja, 23.09.2012.
Palčić: "19 golova razlike pokazatelj naše dobre igre"
Foto: Ivana Strahija

U petak su prvi svoj sraz u Regionalnoj ligi odradile Podravka i Lokomotiva, a iako se od Lokosica očekivao dobar otpor hrvatskim prvakinjama, to se nije dogodilo. Direktorica Podravke, Božica Palčić, smatra da je za +19 zaslužnija dobra igra domaćih, no loš dan gošći.

"Mi uvijek smatramo naše međusobne utakmice derbijem, iako to po rezultatu nije tako izgledalo u petak", komentrala je za Sportnet susret svoje Podravke protiv Lokomotive Božica Palčić, legendarna hrvatska rukometašica, sad direktorica koprivničkog pogona.

"19 golova razlike rezultat je naše dobre igre i razlike u kvaliteti", dometnula je Palčić.

Osim pobjede, u petak su Kokice dobile još dobrih vijesti, i to iz redova reprezentacije, u kojoj je svoje mjesto opet pronašla Marta Žderić, mlada golmanica Podravke. "Ona je to svojim obranama sigurno zaslužila", rekla je Božica Palčić. Ipak, iz redova Podravke za početak priprema za smotru u Srbiji nema Lidije Horvat, koja je dugo bila na izbornikovom popisu. "Vrlo mi je teško to komentirati. Izbornik je taj koji bira i odgovara za rezultat."

Bilo kako bilo, Koprivničanke idu dalje s treninzima i utakmicama, sve u očekivanju prvog kola Lige prvakinja. Ove će sezone u najjače europsko natjecanje nešto sigurnije u sebe, zahvaljujući Regionalnoj ligi. "Žao mi je da u Regionalnoj ligi nema Slovenaca, to bi onda bilo zbilja jako natjecanje. Ipak, nama je važno da imamo jake utakmice, to su nam dobre provjere za Ligu prvaka, a to je interesantno i našim sponzorima", kaže Palčić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.09.2012. u 21:13
    Neznam kakvog smisla ima ovaliga kada su razlike prevelike
    Obrisan korisnik