Nogomet

Srna: "Rekao sam da neću više izvoditi slobodne udarce ako ne pogodim"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 24.09.2012.
Srna: "Rekao sam da neću više izvoditi slobodne udarce ako ne pogodim"
Foto: Kristijan Komarica

Darijo Srna ugradio je u pobjedu Šahtara nad kijevskim Dynamom pogodak iz slobodnog udarca, uz kojeg je otkrio zanimljivu priču, ali isto tako izrazio žaljenje što njegova momčad nije zabila još pokoji pogodak.

U šesnaestini finala Ukrajinskog kupa ždrijeb je spojio najveće favorite za trofej Šahtar i Dynamo Kijev. Na stadionu u Donjecku na kraju su uvjerljivo slavili domaćini predvođeni hrvatskim reprezentativcem Darijom Srnom.

"Imali smo puno samopouzdanja prije utakmice. U posljednje vrijeme igramo dobar nogomet i ostvarujemo dobre rezultate", rekao je Srna nakon susreta za službenu stranicu Šahtara.

"Mogli smo postići i više golova. Šteta što nismo uspjeli, ali čestitam svim dečkima na ovom rezultatu", nastavio je Hrvat o ovom ogledu, napominjući kako je pred njegovom ekipom vrlo bitan dio sezone: "Pokazali smo da smo najbolja momčad u Ukrajini. Sada se moramo oporaviti prije važnih dvoboja protiv Dnipra, Juventusa i Metalista."

Također, osvrnuo se na svoj pogodak iz slobodnog udarca u 83. minuti, prije čega se upisao i u asistente na ovoj utakmici. "Kad sam uzeo loptu Fernandinhu, rekao sam da ako ne pogodim više neću izvoditi slobodne udarce. Iskreno, tako je bilo", otkrio je Srna za kraj zanimljivu priču.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 14:03
    pa ne govorim ja o "nekada" nego o prošlim kvalifikacijama. Srna ne oduzima iličeviću poziciju jer protiv slabijih suparnika igra beka dok protiv jačih ode na krilo, a druga stvar Iličević će dobiti priliku kada ju zasluži, zaslužio ju je prije eura pa se ozlijedio, a do ove utakmice nije počeo u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 13:57
    Job šta ti imaš točno protiv Srne pa ga stalno napadaš??
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 13:54
    Crokilla - i Hrvatska je nekada nešto značila u košarci, pa je sada nema nigdje. Tako je i Srna nekada imao slobodnjake za pet. Nisam napisao da nije asist nego da uporno on izvodi kornere i slobodnjake, a ne ide ga i to je očito. I iskereno, žao mi je što Iličević zbog njega ne može dobiti priliku.
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava24.09.2012. u 13:52
    Bravo Dario.....e da je Lukica zabio.......prekidali bi s vijestima cijeli dan.....
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 13:34
    evo sad sam baš malo gledao, srna ima 5 asista u zadnjih sedam utakmica bilićeve ere pa vi serite po njemu i dalje. a možete malo i pogledati kolko su nam značili igrači poput eduarda i kranjčara koji su bili naši najbolji strijelci prošle kvalifikacije... evo pogledajte video i prisjetite... [više na forumu]
    Obrisan korisnik