Nogomet

Kijevski Dynamo otpustio Semina, novi trener protiv zagrebačkih Modrih

Borna Rupnik • ponedjeljak, 24.09.2012.
Kijevski Dynamo otpustio Semina, novi trener protiv zagrebačkih Modrih
Foto: EPA

Jedan od suparnika zagrebačkih Modrih u Ligi prvaka, Dynamo iz Kijeva, nakon dva je teška poraza odlučio promijeniti trenera. Juriju Seminu pokazana su izlazna vrata...

Nakon poraza u prvom kolu Lige prvaka od Paris Saint Germaina, kijevski je Dynamo identičnim rezultatom (1:4) ispao iz Ukrajinskog kupa, porazom od vječnog rivala Šahtara, u utakmici u kojoj je posljednji pogodak postigao hrvatski reprezentativac Darijo Srna.

Dan nakon tog susreta Jurij Semin dobio je otkaz na mjesto trenera prve momčadi, zajedno sa svim svojim suradnicima. Uprava Dynama priopćenjem im je zaželjela mnogo sreće u nastavku karijere.

Semin je na klupu Dynama, čije boje brane Ognjen Vukojević i Niko Kranjčar, sjeo 2010. godine, a klub je vodio i između 2007. i 2009. godine. No, mandat je ovoga puta zaključio s četiri poraza u ukupno pet posljednjih utakmica.

Ime njegovog nasljednika zasad nije poznato, a novi će trener u drugom kolu Lige prvaka u glavnom gradu Ukrajine voditi momčad protiv hrvatskog prvaka, zagrebačkog Dinama.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 19:34
    Krunoslav Jurčić im je slobodan.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 17:40
    Pa trebati će im vrhunski trener ako misle dobiti Čačićev atomski Dinamo za kojeg Mamić kaže da će bit najbolji u povijesti, a nakon zadnjih utakmica na to se mogu samo nasmijati.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.09.2012. u 17:30
    Vec je bilo i vrijeme-pogledal sam par njihovih utakmica ove sezone i bas su izgledali ko momcad bez glave i bez repa,a imaju cisto solidnu ekipu!
    Obrisan korisnik