Nogomet

Video: Bilićev Lokomotiv osvojio bod kod Zenita

Borna Rupnik • subota, 29.09.2012.
Video: Bilićev Lokomotiv osvojio bod kod Zenita
Foto: Kristijan Komarica

Deseto kolo ruskog prvenstva međusobnim su okršajem otvorili Zenit iz St. Peterburga i Lokomotiv iz Moskve, a pobjednika naposljetku nije bilo...

Slaven Bilić i njegov Lokomotiv nastavljaju nizati dobre rezultate. Nakon tri uzastopne pobjede, Moskovljani su gostovali u St. Peterburgu, kod vrlo ambicioznog Zenita, i osvojili su jedan bod.

Domaćine je u vodstvo doveo Talijan Criscito, udarcem izvan kaznenog prostora koji je uz malo sreće završio u mreži. Zbilo se to u 14. minuti, a već u 25. minuti Lokomotiv je izjednačio. Dugačku je loptu primio N'Doye i prebacio vratara Malafejeva.

Nakon malo više od pola sata igre drugi je žuti karton zaradio igrač Lokomotiva, Šiškin, i to sučevom pogreškom, koji je karton trebao pokazati Vedranu Ćorluki. No Zenit je u brojčanoj prednosti uživao samo do početka drugog poluvremena. Tada je, također zbog drugog žutog, isključen i Anjukov.

Među vlasnicima žutih kartona, kojih je na utakmici bilo čak 11, našao se i Vedran Ćorluka u samoj završnici. Hrvatski je branič odigrao cijeli susret za Lokomotiv, isto kao i vratar Dario Krešić.

Na tablici vodi CSKA s 21 bodom iz devet utakmica, a Anži i Lokomotiv imaju bod manje, pri čemu je Bilićeva momčad odigrala susret više.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.09.2012. u 21:06
    Bilić legenda ! Sjajan niz s najjačim protivnicma ! A tek je došao. Što će tek biti kad potpuno posloži momčad !? Bravo.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2012. u 21:06
    Odlično mu ide, neka tako i nastavi.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2012. u 20:09
    Uz malo sreće Bilić bi mogao uzeti naslov prvaka. Tko se tome nadao
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2012. u 17:40
    jebiga cila okosnica ekipe zenita je ''digla nos'' nakon keširanja za witsela i hulka, par ih je izbačeno iz momčadi, anyukova su pomilovali a on im je danas objasnio šta misli o svemu tome..svejedno čestitke biliću.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.09.2012. u 17:33
    Svaka čast,Nane!Kakvu strašnu ekipu Zenit ima po imenima,trebao bi sve gaziti u Ruskom prvenstvu,ali najbolje se danas vidjelo koliko je u toj ekipi usijanih glava,kad je Anjukov ko najveći idiot dobio drugi žuti u 48minuti!
    Obrisan korisnik