Nogomet

Video: Saša Bjelanović strijelac u visokoj pobjedi Cluja

Branimir Korać • nedjelja, 30.09.2012.
Video: Saša Bjelanović strijelac u visokoj pobjedi Cluja
Foto: Dejan Popek

Rumunji ovog vikenda igraju susrete desetog kola tamošnjeg prvenstva u kojem je Cluj ugostio momčad Glorije Bistrite. Slabi gosti upisali su tek jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu prvenstva, a ovaj susret su završili s punom mrežom izgubivši 5:1...

Nakon poraza na gostovanju kod vrlo dobrog Panduriija u devetom kolu, Cluj je na svom travnjaku ugostio momčad Glorije Bistrite i očekivao pobjedu. Očekivano - ostvareno, domaćin je bio puno bolji i zasluženo je slavio.

Od samog početka Cluj je pritisnuo i počeo stvarati prilike, a nakon promašena dva rana zicera, u šestoj minuti je Pantelis Kapetanos bio precizniji i glavom je doveo Cluj u vodstvo.

Nastavilo se dominacijom Cluja koji je i dalje napadao i u 33. minuti je stigao do povećanja vodstva. U dvoboju u 16 metara, Kanon je srušio Kapetanosa i dosuđen je kazneni udarac kojeg je Gabriel Muresan pretvorio u pogodak.

S tih 2:0 se otišlo na odmor, a već nakon deset minuta igranja u drugom dijelu Cluj je stigao i do trećeg pogotka zahvaljujući ponovno Muresanu koji je još jednom bio uspješniji od gostujućeg vratara Dolhe.

Nakon visokih 3:0, igra se malo primila, sve do posljednjih minuta kada u kratkom razmaku padaju još tri pogotka.

Prvo je u 87. minuti gostujuća obrana grubo pogriješila, a pogotkom ju je kaznio hrvatski internacionalac Saša Bjelanović, a zatim je i Luis Alberto stigao do pogotka za ogromnih 5:0. U sudačkoj nadoknadi gosti su preko Zaharija tek stigli do počasnog gola.

Bjelanović je na teren ušao u 68. minuti umjesto vrlo dobrog Kapetanosa.

Ovom pobjedom Cluj je stigao do pete pozicije nakon nekompletnog desetog kola, a vodeći dvojac Steaua i Pandurii mu bježe šest bodova i imaju utakmicu manje.

Rumunjsko prvenstvo, deseto kolo:
CFR Cluj - Gloria Bistrita 5:1.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!