Nogomet

Bilić: "Kod prvaka smo odigrali fantastično, a sa Spallettijem sam normalno razgovarao"

Josip Tolić • nedjelja, 30.09.2012.
Bilić: "Kod prvaka smo odigrali fantastično, a sa Spallettijem sam normalno razgovarao"
Foto: Davor Sajko

Nakon osvojenog boda na gostovanju kod Zenita u desetom kolu ruskog nogometnog prvenstva (1:1), trener Lokomotive i bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić zahvalio je svojim igračima na borbenosti i dobroj obrani, ali misli i da je njegova momčad mogla ostvariti i više...

U desetom kolu ruske Premier lige Zenit i Lokomotiv podijelili su bodove u ogledu u St. Peterburgu odigravši 1:1. Bila je to tvrda i izjednačena utakmica koju su oba sastava završila s desetoricom igrača.

"Želim zahvaliti mojim igračima na ovoj utakmici. Došli smo u goste ruskom prvaku i igrali smo fantastično. I s igračem manje momčad se branila dobro, mogli smo i zabiti pogodak. Nastavili smo uspješnu seriju, ali još sam uvijek malo razočaran. Mogli smo bolje iskoristiti Zenitove slabosti", izjavio je trener Lokomotiva Slaven Bilić nakon ogleda.

"Kad igrate protiv St. Peterburga, uvijek se trebate kolektivno braniti, bez obzira igrao Zenit s deset igrača ili ne", dodao je.

Zenit je poveo u 14. minuti lijepim dalekometnim pogotkom Criscita, a rezultat je poravnao lobom N'Doye. Kontroverzni trenutak dogodio se nakon isteka pola sata igre, kada je glavni sudac pogrešno dao drugi žuti karton Šiškinu umjesto Ćorluki. Iako se brojčani omjer poslije poravnao, Bilić smatra da je taj previd uvelike utjecao na ishod utakmice.

"Tijekom utakmice gledam sve svoje igrače, tako sam vidio i prekršaj na Hulku. Međutim, svi su potvrdili da su Ćorluka i Tigorev bili blizu Brazilca, a ne Šiškin. Njegovo isključenje bila je velika pogreška suca koja je ozbiljno utjecala na tijek utakmice."

Splićanin je u jednom trenutku ogleda kratko porazgovarao s protivničkim trenerom Lucianom Spallettijem. "Tijekom utakmice, ako mi se nešto ne sviđa, obraćam se sucu utakmice, ne suparničkoj klupi. Između mene i Spallettija bio je jedan korektan dijalog u kojem smo raspravljali o jednom prekršaju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 19:25
    Bravo Bilicu !
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 18:57
    Bilić dokazuje da je talentiran trener,a neki su govorili da neće moć vodit uspješno klub....ali nisu znali da ćemo plakat za njim kad dođe Štico "znalac"
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 18:12
    Bilić do kraja prvog dijela prvenstva od jačih mečeva ima gostovanje kod Cska i Anži,ali ne znam gdje sa Mahačkalom igraju!Rusi igraju nekih 18-20 kola do kraja ove godine,i onda još 10-12 kola na proljeće.Svaka čast Biliću i Lokomotivu,nadam se da će biti među prve 3-4 ekipe na kraju!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 17:21
    Bravo Slavene!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 16:32
    Treći su sada, još je CSKA izubio i ide kod Spartaka u idučem kolu, Anži vodi a, Lokomotiv je 3.
    Obrisan korisnik