Košarka

Griffin spreman, Paul propušta pripremni kamp, Utah se rješava Bella

Ante Zovko • nedjelja, 30.09.2012.
Griffin spreman, Paul propušta pripremni kamp, Utah se rješava Bella

Los Angeles Clippersi počet će sa svojim najboljim igračem i ponajboljim razigravačem u NBA-u Chrisom Paulom.

Međutim, Paul će najvjerojatnije propustiti pripremne utakmice od kojih je prva 6. listopada u Las Vegasu protiv Denvera. Zatim će Clippersi put Kine, gdje će ostati šest dana i odigrati dvije utakmice s Miamijem.

Paul je prije manje od dva mjeseca imao operaciju desnog palca, ali kaže da mu se osjećaj vraća i da radi svakodnevno: "Jednostavno znam da ću biti spreman za prvu utakmicu. Definitivno bih volio igrati ekshibicijske utakmice, ali vidjet ćemo kako će sve ići." Drugi All Star igrač Clippersa, Blake Griffin, potpuno se oporavio od operacije koljena obavljene 16. srpnja i počeo trenirati s momčadi.

Momčad je tijekom ljeta pojačana imenima kao što su Lamar Odom, Jamal Crawford, Matt Barnes, Grant Hill, Ryan Hollins i Ronny Turiaf, pa Griffin vjeruje da je se spremna potući čak i za naslov prvaka:

"Možemo se nositi sa svima. S talentom i širinom u momčadi, možemo igrati egal s bilo kim."

Chauncey Billups još se oporavlja od Ahilove tetive koju je operirao u veljači, a koja mu je okončala sezonu te ga udaljila iz američke reprezentacije za Olimpijske igre. 36-godišnji razigravač poručio je da vjeruje da će se vratiti do siječnja, eventualno veljače.

Raja Bell rekao je na kraju prošle sezone da ne želi nastupati za Utah Jazz u ovoj sezoni iako ima još godinu dana ugovora. Generalni menadžer momčadi Dennis Lindsey priopćio je kako se sastao s Bellovim zastupnikom te kako su se zajednički dogovorili da je u najboljem interesu po obje strane da se 35-godišnjak ne vraća u momčad.

U posljednjoj sezoni ugovora Bell bi trebao zaraditi 3,5 milijuna dolara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.10.2012. u 23:13
    Odličan roster su Clippersi složili, ali mislim da će ipak gledati u leđa susjedima. Clippersi imaju jedan veliki problem- navika pobjeđivanja! Prošle godine su dosta utakmica izgubili jer jednostavno nemaju mirnoću završavanja utakmica. Sada su dobili na iskustvu, ali pitanje je kako će se Odomu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.10.2012. u 13:44
    Uz Paul-a, a usprkos godinama volim vjerovati da je i Chauncy "Mr. Big Shot" Billups vođa, i bez njega nema dalje od drugog kruga. Čovjek je car.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 23:30
    Nije baš da je budala od trenera, al slažem se da im je on najslabija karika
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 23:18
    dok se ne riješe onog budale od trenera del Negra,neće dalje od 2.kruga playoffa.Njima praktički chris paul vodi momčad
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.09.2012. u 22:07
    Clippersi nikad u povijesti nisu imali bolju ekipu i bit će opaka konkurencija Oklahomi i Lakersima. A možda i vječno mladim Spursima:)
    Obrisan korisnik