Nogomet

Panathinaikos raskinuo ugovor s Kostasom Katsouranisom

Mišo Gulić • srijeda, 03.10.2012.
Panathinaikos raskinuo ugovor s Kostasom Katsouranisom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Teška kriza koja trese grčki Panathinaikos vidljiva je na svim poljima, a prvi je to konkretno na svojim "leđima" osjetio kapetan Kostas Katsouranis kojem je uručen otkaz.

Veznjak grčke reprezentacije Kostas Katsouranis više nije član Panathinaikosa. Grčki velikan je uslijed loših rezultata na otvaranju sezone odlučio momčad razdrmati oštrim rezovima, a upravo je kapetan bio prvi na listi, što će dovoljno reći da čelnici kluba misle itekako ozbiljno.

Grčko nogometno prvenstvo došlo je do petog kola, a pogled na tablicu otkrit će da je Panathinaikos tek na 12. mjestu, što se odavna ne pamti. Također, već na samom startu kvalifikacija za Ligu prvaka su doživjeli neuspjeh, a kakvo je stanje u momčadi dovoljno će reći i težak poraz koji su doživjeli u Mariboru (3:0) u okviru Europske lige.

Sve to za posljedicu je imalo i otkaz Katsouranisu koji se našao na udaru medija i navijača zbog loših igrača, što mu kao kapetanu nisu mogli tek tako oprostiti. Medijima je vijest potvrdio je predsjednik kluba Giannis Alafouzos:

"Katsouranis je prošlost u našem klubu. Imam pritužbi na još dva ili tri igrača, ali nije sada vrijeme pričati o tome."

Katsouranis je u redove višestrukog grčkog prvaka došao prije tri sezone iz Benfice, a prije toga branio je boje Panachaikija iz Patre, te atenskog AEK-a. Vrijedi spomenuti da je 33-godišnji igrač za reprezentaciju Grčke upisao 98 nastupa, a 2004. je u istom dresu osvojio i naslov europskog prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido04.10.2012. u 00:15
    Eto besplatnog igraca za Dinamo :-PPP
    nido