Nogomet

Mancini: "Nismo zaslužili bod, Borussia je bolja momčad od nas"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 04.10.2012.
Mancini: "Nismo zaslužili bod, Borussia je bolja momčad od nas"
Foto: EPA

Manchester City se provukao protiv dortmundske Borussije i stigao do boda. U posljednjim trenucima susreta Mario Balotelli je realizirao kazneni udarac i poravnao na 1:1, ali trener Roberto Mancini nije bio sretan...

Iako je njegova momčad susret protiv dortmundske Borussije završila neporažena, Roberto Mancini nije bio sretan. Talijan je priznao da je Borussia bolja momčad i da je više zaslužila pobjedu u ovom susretu.

"Nismo zaslužili niti bod. Dortmund je igrao bolje od nas i u ovom trenutku je bolja momčad. Imamo dobre igrače, ali Borussia je iskusnija i bolja od moje momčadi", govorio je nakon remija Mancini.

Posebne pohvale dao je vrataru Joeu Hartu kojeg smatra najzaslužnijim što je City susret završio neporažen te je progovorio i o kontroverznom kaznenom udarcu. "Joe nas je spasio. Bio je jako, jako dobar. Dortmund nije imao sreće. Što se tiče kaznenog udarca, možda i nije bio, ali, naravno, sretan sam što smo ga dobili."

Engleski reprezentativni vratar iza sebe ima odličnu utakmicu i zasluženo odnosi titulu igrača utakmice. Hart smatra kako Mancini ne snosi krivicu za lošu predstavu svoje obrane.

"Moramo biti presretni s ovim bodom. Stvarali su nam prilike i kada smo igrali s trojicom iza, i kada smo igrali s četvoricom pa i s desetoricom. I njihov vratar je bio sjajan, moglo je završiti 10:10, obje momčadi su imale jako puno prilika."

"Ne mogu se sjetiti da sam imao toliko obrana u jednom meču, Dortmund je stvarno pokazao klasu. Nadam se da će se sve to na kraju isplatiti. U teškoj smo skupini, ali nismo bez šansi još uvijek", dodao je Hart.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • interreg05.10.2012. u 14:32
    Stvarno? Ja sam negdje procitao da su svi igraci Dortmunda profesionalci i redovno dobivaju (ne bas male) place. ;-)Sali na stranu, Dortmund je relativno mlada ekipa odlicnih individualaca, u istom trenutku timskih igraca jako gladnih uspjeha. Onda jos odlican trener, pun stadion na svakoj domacoj... [više na forumu]
    interreg
  • Obrisan korisnik05.10.2012. u 08:04
    To može reći samo netko tko ne prati njemačku ligu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 19:09
    Mancini je najlošija karika Citya,to što je osvojio prvenstvo stara narodna kaže(i ćorava koka ubode zrno)..Borusija je dvostruki prvak Njemačke,a zašto,to se u ovoj utakmici vidjelo..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.10.2012. u 14:37
    a najjače mi je kad mi neki balavci pođu govoriti "a šta će taj tvoj bayern, oni ni šugavu borussiju ne mogu pobjediti". eto jučer je cijeli svijet vidio tko je borussija i koliko je to moćna ekipa. klopp radi čuda sa njima.
    Obrisan korisnik
  • interreg04.10.2012. u 13:02
    I ja sam uzivao; ludara koja tekma! Prvo poluvrijeme dosta izjednaceno po sansama. U drugom Dortmund za klasu bolji. Oba vratara su bili svemirci ali Hart je ipak morao spasiti koju vise. Po takozvanim stopostotnim moglo je biti i 10:5 za Borusiju.
    interreg