Nogomet

Bilić: "Nećemo zbog jednog poraza izgubiti samopouzdanje. Na pravom smo putu"

Borna Rupnik • nedjelja, 07.10.2012.
Bilić: "Nećemo zbog jednog poraza izgubiti samopouzdanje. Na pravom smo putu"
Foto: Kristijan Komarica

Slaven Bilić morao je priznati još jedan poraz na klupi Lokomotiva, nakon niza dobrih rezultata. No, ambicije ostaju iste, a poraz je doživio i moskovski Dinamo, uz isključenje Gordona Schildenfelda...

Lokomotiv iz Moskve imao je priliku barem privremeno izbiti na vrh tablice ruskog prvenstva, no momčad Slavena Bilića poražena je kod kuće 1:0 od Kubana, pogotkom Bucura samo tri minute nakon što je pričuva gostiju ušla u igru.

Dario Krešić odigrao je cijeli susret, a Vedrana Ćorluke nije bilo u sastavu.

"Čestitam Kubanu na pobjedi, a svojim igračima na pokazanom zalaganju. Protivnik je bio bolji od nas samo u prvih 15 do 20 minuta, nakon čega smo dominirali i stvorili više prilika nego u nekim utakmicama koje smo dobili", prepričao je bivši hrvatski izbornik.

"Ovo je bila znatno drugačija utakmica od one protiv Zenita. Lokomotiv mora napredovati, a posebno bih volio poboljšati psihičku pripremu igrača. Ipak, mislim da su svi zadovoljni razvojem, na pravom smo putu, makar smo tek na početku. Nećemo zbog jednog poraza izgubiti samopouzdanje i zaboraviti na postavljene ciljeve", nastavio je Slaven Bilić.

Terek Grozni na svom je terenu pobijedio Rostov 2:1, a Stipe Pletikosa odradio je svih 90 minuta. Tomislav Dujmović nije sudjelovao u pobjedi svoje Mordovije u Novgorodu, dok je Gordon Schildenfeld isključen u porazu svog Dinama iz Moskve od Anžija. Hrvatski je reprezentativac na prijevremeno tuširanje poslan u 52. minuti, a gosti iz Mahačkale pobijedili su 2:0 usprkos crvenom kartonu Carlosa već u devetoj minuti. U igri deset na deset pogotke su postigli Žirkov i Eto'o.

Anži vodi s 26 bodova, slijedi Terek s 22, a treće mjesto drži CSKA Moskva s 21 bodom i utakmicom manje. Lokomotiv je četvrti s 20 osvojenih bodova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.10.2012. u 17:56
    zašto pod statiskom nema prikaz tablice ruske lige, koja je sigurno jača od nizozemske, a po meni i od fracuske lige, mislim da bi to bilo dobro
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2012. u 16:37
    Bravo, ovo je stvarno i više od očekivanog, bit će on još bolji trener, pa onda, nazad u Hrvatsku Slavene :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2012. u 16:05
    Dođi nam u Hajduk za koju godinu!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.10.2012. u 15:12
    samo dalje Slavene -Sretno
    Obrisan korisnik