Nogomet

Velšanima za Škotsku i Hrvatsku otpao branič, izbornik poslao nove pozive

Lovro Štrbinić • utorak, 09.10.2012.
Velšanima za Škotsku i Hrvatsku otpao branič, izbornik poslao nove pozive
Foto: Davor Sajko

Branič Joel Lynch zbog ozljede je otpao iz kombinacija velškog izbornika za utakmice protiv Škotske i Hrvatske. Iz tog razloga, izbornik Chris Coleman je uputio nove pozive...

Obrambeni igrač Huddersfielda Joel Lynch zbog ozljede koljena bit će izvan pogona u nadolazećem razdoblju, što znači da će sasvim sigurno morati propustiti oglede reprezentacije Walesa protiv Škotske i Hrvatske.

Ne zna se koliko će Lynch zbog problema s koljenom biti izvan natjecateljskog pogona, a menadžer Huddersfielda Simon Grayson je poručio: "Vratit će se na pregled kod specijalista krajem tjedna i tad bi trebalo sve biti jasno."

Inače, izbornik Walesa Chris Coleman u reprezentaciju je uvrstio i napadača Barnsleya Craiga Daviesa, kao zamjenu za napadača Cardiffa Craiga Bellamyja, koji također iam problema s ozljedom koljena.

Također, zbog novih izostanaka Coleman je uputio nove pozive za nadolazeća dva kvalifikacijska susreta. U reprezentaciju bi se tako trebali odazvati veznjak Swanseaja Jazz Richards te braniči Bristol Cityja Lewin Nyatanga i James Wilson.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.10.2012. u 14:41
    Samo da sretno prođemo ova dva kola puno bi nam značilo-nebi smjeli kiksati
    Obrisan korisnik