Nogomet

Brazil ugovorio još jednu prijateljsku utakmicu za kraj kalendarske godine

Branimir Korać • srijeda, 10.10.2012.
Brazil ugovorio još jednu prijateljsku utakmicu za kraj kalendarske godine
Foto: EPA

Kako je domaćin Svjetskog prvenstva 2014. godine, Brazil ne igra kvalifikacije već ovo vrijeme koristi za odigravanje prijateljskih susreta. Slijedom toga, Brazilski nogometni savez ugovorio je još jednu prijateljsku utakmicu krajem 2012. godine...

Brazilci su oslobođeni kvalifikacijskih muka i mogu se pripremati za nastup na Svjetskom prvenstvu 2014. godine kojem će biti domaćini. Pripreme se svode na uigravanje momčadi i provjeru igrača kroz prijateljske susrete, a sada je ugovoren još jedan pripremni dvoboj i to za kraj godine.

U posljednjem slobodnom terminu 24. studenog Brazil će igrati protiv starog poznanika s južnoameričkog kontinenta Kolumbije. Susret će biti odigran na MetLife Stadium u New Jerseyu s početkom u 19:30 po lokalnom vremenu.

Bit će to 24. dvoboj Brazila i Kolumbije, Brazilci trenutno imaju 14 pobjeda, samo su dva puta izgubili dok je sedam susreta završeno neriješeno uz ukupnu gol razliku u korist Brazila čak 52:10.

Osim ovog susreta s Kolumbijom, Brazil će odraditi još dva prijateljska dvoboja i to već u četvrtak u Švedskoj protiv Iraka te u utorak u Poljskoj protiv Japana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!