Nogomet

Kerićev hat-trick u 17 minuta: "Popravili smo samopouzdanje"

Branimir Korać • četvrtak, 11.10.2012.
Kerićev hat-trick u 17 minuta: "Popravili smo samopouzdanje"
Foto: Davor Sajko

Teplice su uspješno odradile drugo kolo Kupa, a u pobjedi protiv niželigaša Vyšehrada istaknuo se hrvatski internacionalac Andrej Kerić koji je postigao tri pogotka...

Na gostovanju kod Vyšehrada Teplice su lako slavile 7:0 i prošle u treće kolo Kupa. Tamo ih očekuje dvoboj protiv Domažlica, a u pobjedi nad Vyšehradom prvo ime bio je Andrej Kerić.

Igrač praške Sparte na posudbi u Teplicama u igru je ušao u 17. minuti umjesto ozlijeđenog Mahmutovića, a do hat-tricka je stigao u razmaku od 17 minuta u drugom poluvremenu.

Teplice su do vodstva stigle već u sedmoj minuti pogotkom Dolejša i tih 1:0 stajalo je na odmoru. U drugih 45 minuta gosti su se raspucali, prvo je Vachoušek zabio za 2:0, zatim je Kerić nanizao tri pogotka da bi u završnici susreta Podany i Jarolim postavili konačnih 7:0.

Hrvatski napadač morao je rano u igru, ali kako se prije utakmice zagrijavao, bio je odmah spreman.

"Nisam imao problema jer sam već bio zagrijan. Sretan sam što sam napokon zabio, a posebno jer je riječ o tri pogotka što zaslužuje poseban respekt. Ova nam je utakmica dobro došla za popravljanje samopouzdanja, lijepo je zabiti sedam golova. Hat-trick? Zabio sam ga već jednom u prvenstvu protiv Zlina, a u prijateljskim susretima se više niti ne sjećam kada sam ga posljednji puta ostvario", rekao je Kerić nakon susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.10.2012. u 20:46
    Dobar je keric.
    Obrisan korisnik
  • kille11.10.2012. u 16:25
    ček ček...ide li sad naslov "kerić bolji od falcaa!" ?? pardon, krstanovića!
    kille
  • Baksuz11.10.2012. u 16:21
    kada je vec slika iz arhive dok je keric igrao u cibaliji mogao je bar on biti na njoj...ovo su bagaric, radotic i husic... nije valjda da cuvate samo sammirove pa keric nigdje s njim nije upao u kadar :D
    Baksuz