Nogomet

Coleman: "Uz Balea imam još deset dobrih igrača"

Lovro Štrbinić • utorak, 16.10.2012.
Coleman: "Uz Balea imam još deset dobrih igrača"
Foto: EPA

U utorak navečer na osječkom stadionu u borbu za kvalifikacijske bodove krenut će Hrvatska i Wales. Domaćini se ponajviše pribojavaju Garetha Bale, ali izbornik otočke reprezentacija naglašava kako opasnost Hrvatima prijeti i od drugih igrača.

Reprezentacija Walesa na hrvatsko gostovanje stiže s tri boda iz prva tri kola, osvojena baš u posljednjoj utakmici preokretom protiv Škotske. U toj utakmici titulu junaka domaćina ponio je dvostruki strijelac Gareth Bale.

Igrač Tottenhama ujedno je najveća zvijezda i najbolji igrač momčadi pod vodstvom Chrisa Coleman. Ipak, velški izbornik mišljenja je kako nije jedini zaslužan za prošlotjednu pobjedu.

"Istina, Bale je zabio sve naše pogotke u kvalifikacijama, ali on sam nije Wales. Je, s dva pogotka je donio preokret i pobjedu protiv Škotske, ali u toj utakmici su još neki igrači zbilja bili sjajni", riječi su Colemana.

Velški izbornik je nastavio o najvećoj zvijezdi svoje reprezentacije: "Znam da Bale sa sobom donosi show. Ulaznice se između ostalog kupuju i da se njega vidi. Sve mi je jasno, uostalom, on je igrač koji radi razliku."

"Naravno da ga stoga posebno koristima i ima veće ovlasti. No, u našem sastavu je još deset bitnih i dobrih igrača, te svatko od njih obavlja neki svoj posao", na kraju je zaključio Coleman, uoči ogleda u Osijeku.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • snoopy16.10.2012. u 10:16
    Wales pun samopouzdanja, uhvatila ih euforija, šteta što će izgubit večeras sve to
    snoopy