Nogomet

Allen: "Modrić je kontrolirao utakmicu za Hrvatsku. Pokazao mi je da je preda mnom mnogo posla"

Josip Piršljin • petak, 19.10.2012.
Allen: "Modrić je kontrolirao utakmicu za Hrvatsku. Pokazao mi je da je preda mnom mnogo posla"
Foto: Kristijan Komarica

U ovotjednoj pobjedi Hrvatske nad Walesom u Osijeku gostujući reprezentativac Joe Allen ostao je impresioniran igrom Luke Modrića. Veznjak Liverpoola istaknuo je kako želi dostići njegovu razinu, no priznao je kako je pred njim još puno posla.

Hrvatska je u odličnoj predstavi na osječkom Gradskom vrtu s 2:0 svladala Wales u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a dobru utakmicu odigrao je i Luka Modrić. Njegovom izvedbom posebno je ostao zadivljen Velšanin Joe Allen.

"Pokazao mi je da je vjerojatno preda mnom još mnogo posla kako bih došao barem blizu njegovoj razini. Modrić je poseban igrač", rekao je Allen koji na sličnoj poziciji kao i hrvatski reprezentativac igra u Liverpoolu.

"Želio sam se testirati protiv igrača takvog tipa, no za mene osobno je bilo razočaravajuće. Osjetio sam da je Modrić kontrolirao utakmicu za Hrvatsku i izgledao je samouvjereno", pohvalio je Allen nastup igrača Real Madrida.

"Pokušali smo mu otežati što je više bilo moguće, ali ako ćemo iskreno moj nivo igre jednostavno nije bio dovoljno dobar. Modrić je vrhunski nogometaš, igra u jednom od najvećih klubova na svijetu i na svojoj poziciji i jedan od najboljih", zaključio je.

Velšanin je ovog ljeta pojačao Redse nakon vrlo dobrih izvedbi u Swanseaju, no nije zadovoljan svojom i igrom momčadi u aktualnoj sezoni. Klub s Anfielda se nakon sedam odigranih utakmica nalazi na 14. mjestu Premiershipa sa samo šest osvojenih bodova.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • boristurk20.10.2012. u 22:55
    Pa dobro, Modric je zbilja bio maestralan tu utakmicu..
    boristurk
  • Obrisan korisnik19.10.2012. u 14:48
    Allen je očito zaljubljen u Modrića...
    Obrisan korisnik