Rukomet

Lackoviću ipak nije nužna operacija: mjesec dana bez rukometa

Borna Rupnik • petak, 19.10.2012.
Lackoviću ipak nije nužna operacija: mjesec dana bez rukometa
Foto: Dario Dodić

Nakon pregleda klupskih liječnika, Blaženko Lacković saznao je da ipak neće morati na operaciju te da bi se rukometu mogao vratiti za približno mjesec dana...

Utakmicu svog HSV-a protiv Neuhausena Blaženko Lacković nipošto neće pamtiti po dobrome. Njegova je momčad u završnici prokockala tri pogotka prednosti te osvojila samo bod (28:28), a hrvatski je reprezentativac slomio prst na desnoj ruci.

Odmah je poslan na preglede, a postojala je i bojazan da će Lacković morati na operaciju prsta. Međutim, liječnička služba Hamburžana odlučila je kako će poslužiti i konzervativniji pristup oporavka.

"Ovakav se prijelom može tretirati i konzervativnije, operacija nije nužna. Lackovićev će prst biti učvršćen, a rukomet neće moći igrati naredna četiri tjedna", objasnio je liječnik HSV-a, Lars Witthöft.

Hrvatski će rukometaš tako propustiti utakmicu Lige prvaka protiv beogradskog Partizana, a u njemačkom prvenstvu derbije protiv Kiela i Rhein-Neckar Löwena. Ujedno ga neće biti ni na reprezentativnog okupljanju uoči dvoboja sa Slovačkom i Latvijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.10.2012. u 19:41
    Lac, brzi oporavak ti zelim!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.10.2012. u 19:40
    Lac, brzi oporavak ti zelim!
    Obrisan korisnik