Nogomet

Štimac: "Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb''

Mišo Gulić • ponedjeljak, 22.10.2012.
Štimac: "Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb''
Foto: Davor Sajko

Izborniku Igoru Štimcu očito se silno dopalo komuniciranje putem društvenih mreža, pa je tako u novom obraćanju i sam ponudio plan za odigravanje preostalih domaćih susreta...

Igor Štimac se uoči kvalifikacijskog dvoboja s Walesom poslužio facebookom, navodno i cijelu noć probdio raspravljajući s "prijateljima" i prikupljajući "lajkove" nastojao animirati navijače da bučnom podrškom ponesu Kockaste do pobjede.

Projekt je uspio, tribine osječkog Gradskog vrta bile su prepune, podrška je bila na zavidnom nivou, a na kraju se slavila i pobjeda. Stoga je hrvatski izbornik nastavio ustaljenom praksom graditi svoj kult ličnosti te iznova proveo neko vrijeme za računalom.

"Dovedite mi Srbiju u Split, Škotsku u Osijek i Belgiju u Zagreb'', stoji u posljednjem obraćanju Igora Štimca.

Hrvatska do kraja kvalifikacija još ima ugostiti Srbiju (ožujak), Škotsku (lipanj) i Belgiju (listopad), a prvotni plan bio je da se najjači susreti protiv Srba i Belgijaca igraju u Zagrebu, dok se onaj sa Škotima trebao organizirati u Splitu.

No, kako to i obično biva u Hrvata, planovi su tu da se mijenjaju, pa je tako Osijek poželio Škote, no time gubi Split koji je ionako imao 14 godina pauze, a eventualan nedolazak reprezentacije u ovom ciklusu definitivno bi im zatvorio sva vrata u Dalmaciji.

Upravo to je i razlog zbog kojeg je Štimac napravio svoj plan i program, a hoće li se s njim složiti i Izvršni odbor HNS-a, tek treba vidjeti.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.10.2012. u 01:37
    Ma to su obične gluposti, kao Dalmacija je posebna, najviše nacionalistička pa ćemo tako preplašiti Srbe... to apsolutno nema nikakve veze, gdje god da se igra, bio to Zagreb, Rijeka ili neko selo mora se dati maksimum i mora se doći podržati reprezentaciju, ako ne, makar tako da policija izvlači... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Torca-Dubrava26.10.2012. u 18:20
    Kantrida........
    Torca-Dubrava
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 07:50
    Ma bitno da mi dobijemo , fucka mi se di se igra.. Nek igraju na praznom stadionu u ponkovcima a svi navijaci uplate 20 kuna za skolu nogometa u nekom mjestu di za to nema sredstava .. To bi bila ljubav a ne ovo prepucavanje oko gluposti..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.10.2012. u 15:26
    Štimac mogao bi malo ubaciti i Kantridu u svoj plan, znam da Maminjo hoće u Zg-u, Šuki u Osijeku i ti u Hajduku, ali znaš postoji jedan grad Rijeka koji isto tako bi volio vidjet naše vatrene.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.10.2012. u 11:48
    Boldaš ono što ti odgovara. Hrvati su stoka sitnog zuba barem večina, zašto da im se pridružim i podržavam ovu reprezentaciju koju vodi Mafija radi svojih privatnih interesa. Sada se samo ujedinila do kraja tako da su Štimca ubacili u klub nakon što im se naguzio. Protiv igrača nemam ništa.
    Obrisan korisnik