Rukomet

Veselin Vuković: "Hrvatska je trenutačno najbolja reprezentacija na svijetu"

Lovro Štrbinić • četvrtak, 25.10.2012.
Veselin Vuković: "Hrvatska je trenutačno najbolja reprezentacija na svijetu"
Foto: Dario Dodić

Izbornik srpske rukometne reprezentacije Veselin Vuković osvrnuo se na izdanja svoje momčadi tijekom Olimpijskih igara u Londonu, a pritom je posebno izdvojio Hrvatsku, kao trenutno najbolju reprezentaciju svijeta.

Veselin Vuković, izbornik rukometne reprezentacije Srbije, podnio je izvještaj Rukometnom savezu Srbije o učinku na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Londonu.

U analizi olimpijskog rukometnog turnira Vuković se osvrnuo na svoju reprezentaciju i probleme na koje je naišla na putu do velikog rezultata, a među ostalima je spomenuta i hrvatska rukometna reprezentacija.

"Pokazalo se da je veoma teško dostići vrhunsku formu dva puta u kratkom vremenskom periodu. O tome govori i podatak da najbolje reprezentacije sa Europskog prvenstva nisu ostvarile vrhunske rezultate u Londonu", riječi su Vukovića.

"Jedino je Hrvatska uspjela ponovno se okititi brončanom medaljom", naglasio je ovaj rukometni stručnjak, da bi odmah potom to objasnio sljedećim riječima: "Ipak, smatram da je Hrvatska najkvalitetnija reprezentacija na svijetu u ovom trenutku, tako da se to može gledati i kao neuspjeh."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 00:44
    ako fernandez i dinart mogu za francusku...pa koliko su oni stariji od dempe i sulića!?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 22:01
    Nama su itekako Sulić i Špoljarić trebali do 2012,ali nakon Oi više ne,ipak godine čine svoje.Isto tako već sad je vidljivo da reprezentaciju su napustili Ninčević i Losert, za koju godinu će otići Balić,Buntić vjerovatno i Vuković,imamo mi odličnih klinaca samo ih treba dobro ukomponirati i neće... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 20:15
    velika stvar kada te ljuti protivnik prizna
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 19:26
    Sulic je za mene najveca greska vec Line sto se je posvadjao...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 11:13
    rezultati nažalost kazuju drugačije....ali veseline u biti si u pravu. da imamo pravog trenera i da nam igraju sulić i špoljarić, vjerujem da bismo imali bar 2-3 zlatne medalje u zadnje 3-4 godine.
    Obrisan korisnik