Košarka

Lakersi izgubili i sedmu utakmicu predsezone, Bryant upitan za početak NBA lige

Josip Tolić • četvrtak, 25.10.2012.
Lakersi izgubili i sedmu utakmicu predsezone, Bryant upitan za početak NBA lige
Foto: EPA

U sedmoj utakmici predsezone košarkaši Los Angeles Lakersa pretrpjeli su poraz od gradskih rivala Clippersa u Staples Centreu rezultatom 97:91 i tako nastavili negativan niz.

Niti sedma predsezonska utakmica jedne od najpoznatijih košarkaških momčadi svijeta, NBA ligašima LA Lakersima, nije donijela pobjedu. Ovaj put žuto-ljubičasti poraženi su od gradskih rivala Clippersa 97:91.

Ovo je sedmi poraz momčadi Mike Browna od početka priprema u isto toliko utakmica, što je najgori skor u povijesti kluba.

Da stvar bude gora po 16-erostrukog osvajača NBA lige, najbolji igrač Lakersa Kobe Bryant iščašio je gležanj zbog čega će propustiti sljedeću pripremnu utakmicu protiv Sacramento Kingsa u četvrtak. Upitan je i za početak prvenstva u utorak, kada u Kaliforniju dolaze Dallas Mavericksi.

"Sviđa mi se ono što sam vidio osim izgubljenih lopti", komentirao je trener Brown nakon utakmice činjenicu da su njegovi izabranici 33 puta predali loptu suparniku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

KošarkaNBA

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2012. u 18:56
    Rijetko se i u regularnom djelu sezone igra na nož, a di će tek u predsezoni. Ovo su samo lakši treninzi. Kad dođe playoff opet će lakersi bit pravi.
    Obrisan korisnik