Nogomet

Papin: "Ibrahimović zaslužuje Zlatnu loptu prije kraja karijere"

Branimir Korać • petak, 26.10.2012.
Papin: "Ibrahimović zaslužuje Zlatnu loptu prije kraja karijere"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Sjajni francuski napadač iz razdoblja osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća, Jean-Pierre Papin, danas je kolumnist švedskog Expressena, a u novoj kolumni je nizao pohvale za Zlatana Ibrahimovića...

Jedan od najubojitijih francuskih napadača ikad, Jean-Pierre Papin veliki je obožavatelj Zlatana Ibrahimovića. Papin to nikada nije niti krio, a u najnovijoj kolumni za švedski Expressen ponovno je hvalio sjajnog švedskog napadača.

"Zlatan Ibrahimović je definitivno među deset najboljih igrača svijeta ovog trenutka. Čak smatram i da zaslužuje prije kraja karijere osvojiti Zlatnu loptu. Ukoliko se to ne dogodi, bit ću vrlo razočaran", napisao je Papin.

Papin jako dobro zna kako je to dobiti Zlatnu loptu i zaslužiti je. Upravo on je bio dobitnik Zlatne lopte 1991. godine nakon sjajnih igara u dresu francuske reprezentacije i Olympique Marseillea.

Te 1991. godine Papin je pokupio sve nagrade koje postoje, od onih za najboljeg igrača, pa do onih za najboljeg strijelca. Papin je ujedno i jedini igrač koji je osvojio Zlatnu loptu dok je igrao za francuski klub, a ukoliko mu se ispuni želja, Ibrahimović će biti drugi kojem je to uspjelo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 18:45
    Svakako da spada u uzak krug najboljih ali na njegovu i na žalost njegovih obožavatelja tri ćetri ipak odskaču.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.10.2012. u 18:10
    Igračina, ali ima boljih (Messi, Ronaldo, Iniesta, možda još netko)
    Obrisan korisnik