Nogomet

Robert Prosinečki izgubio i drugu utakmicu s Kayserisporom

Josip Piršljin • nedjelja, 28.10.2012.
Robert Prosinečki izgubio i drugu utakmicu s Kayserisporom
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki nije dobro počeo svoj mandat na klupi turskog Kayserispora. Njegov novi klub doživio je i drugi poraz u isto toliko utakmica koliko je Prosinečki "za kormilom".

Robert Prosinečki je nakon vođenja Crvene zvezde dobio novi posao u turskom Kayserisporu. No, nije mu krenulo baš najbolje pošto je u dvije utakmice zabilježio isti broj poraza. U devetom kolu turske Superlige bolji je bio Galatasaray s 3:0.

Kayserispor je već u sedmoj minuti utakmice primio pogodak kada je precizan bio Umut Bulut, a pitanje pobjednika riješeno je do kraja prvog poluvremena. U 32. za 2:0 zabija Brazilac Cris, a četiri minute kasnije konačnih 3:0 postavlja Burak Yilmaz.

Nakon poraza od Istanbula BB, Prosinečki nije mogao ništa promijeniti niti u susretu s vodećom ekipom prvenstva. Klub se nalazi u vrlo teškoj situaciji i prijeti mu ispadanje iz prvog razreda turskog nogometa, a osnovni cilj bivšem treneru Crvene zvezde bit će osigurati ostanak ove sezone.

Kayserispor se nakon devet odigranih kola nalazi na pretposljednjoj poziciji od 18 klubova u ligi. Pobijedio je samo dva puta, a gorčinu poraza osjetio u šest navrata. Ispod njega je samo Elazigspor, a olakotna činjenica za Prosinečkog je da je 15. Karabukspor udaljen samo dva boda.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!