Nogomet

Vulić: "Moramo se usredotočiti na našu igru i biti čvrsti u dvobojima"

Branimir Korać • utorak, 30.10.2012.
Vulić: "Moramo se usredotočiti na našu igru i biti čvrsti u dvobojima"
Foto: Davor Sajko

Nogometaši Splita nisu pružili dobru igru u gradskom derbiju protiv Hajduka i toga su svjesni. Prilika za popravak dolazi vrlo brzo jer već u srijedu protiv istog protivnika igraju u Kupu...

Zoran Vulić nije imao razloga za zadovoljstvo nakon prvenstvenog dvoboja Splita i Hajduka. Trener Splita imao je dosta toga za prigovoriti svojim igračima i na njima je da pokažu kako su shvatili njegove zamisli i potrudili se ukloniti pogreške.

Hajduk je ponovno protivnik, ovaj puta na Poljudu u sklopu osmine finala Kupa. Vuliću je jasno kako će Split morati biti puno agresivniji nego što je bio u nedjelju.

"Ne znam što se igračima dogodi kada igraju protiv Hajduka. Moramo se usredotočiti na našu igru i naše kvalitete, biti puno agresivniji i čvršći u dvobojima i tek onda ćemo imati šansu. Ako budemo gledali kako trče i igraju, nemamo što tražiti niti u ovom dvoboju", kratko je rezimirao Vulić.

Vulić za razliku od prvenstvenog dvoboja ima dosta širi kadar na raspolaganju. Križanac je započeo s treninzima, a vraćaju se i Hrgović i Radotić.

"Križanac je tek počeo trenirati i odradio je prvi trening, vidjet ćemo kakva će situacija biti u srijedu. Rebić je dobio udarac, međutim trenira i spreman je za nastup."

Trener Splićana priželjkuje igru i pristup kao protiv Rijeke i vjeruje da s takvim pristupom Split ima dobre šanse za proći u četvrtfinale Kupa.

"Pristup kao protiv Rijeke bi nam dao velike šanse za prolazak, igra kao u nedjeljnom susretu nam ne daje baš nikakve šanse. Imamo kvalitetu i moramo to pokazivati na travnjaku. Ovaj susret mi je pokazao slabosti u momčadi, a njih je bilo. Hajduk nas nije iznenadio, znali smo kako će igrati, ali smo sami sebe neugodno iznenadili. Trebamo više davati za ovaj klub", dodao je Vulić i za kraj naglasio: "Ne smiju se podcjenjivati niti kvalitete Hajduka, on je dobar."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.10.2012. u 23:40
    Do kad je Vulić trener Split neće pobjediti hajduka.Ipak je on hajdukovac.
    Obrisan korisnik
  • Splitovac30.10.2012. u 16:33
    Idemo se borit, pa šta bude. Kamilica ka u nedilju garantirano donosi poraz. Nije sramota napravit faul ni zaradit žuti, a tad van niko neće moć ništa reć. Idemo Crveni!
    Splitovac