Nogomet

Ibanez: "Zadar je zabio svaki put kad bi prešao centar"

Josip Piršljin • srijeda, 31.10.2012.
Ibanez: "Zadar je zabio svaki put kad bi prešao centar"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Zadra priredili su veliko iznenađenje izbacivši Dinamo iz Hrvatskog kupa premda su gubili s 2:0 desetak minuta prije kraja. U redovima zagrebačke momčadi vladala je nevjerica, a Ivan Tomečak je sebe okrivio za prvi gol Zadrana.

Vodeća momčad MAXtv Prve lige, Dinamo, odmjerila je snage u osmini finala Hrvatskog kupa s posljednjom, Zadrom. Na Maksimiru je sve teklo po planu Ante Čačića nakon što su Fatos Beqiraj i Duje Čop postigli pogotke, no igrači Ferde Milina uspjeli su izjednačiti u posljednjih desetak minuta, a u produžecima i pobijediti.

"Vodili smo 2:0, stvarali prilike i bila je to još jedna u nizu utakmica kakve stalno igramo, a onda smo dobili gol. Poslije toga smo krenuli naprijed i odmah dobili još jedan iz kontre", prokomentirao je tijek utakmice Dinamov lijevi branič Luis Ibanez.

Argentinac je mišljenja kako njegova momčad u utorak nije imala sreće: "U produžecima smo imali hrpu prilika, pucali sa svih strana, ali oni su zabili gol. To je kup natjecanje. Ne znam što bih rekao nakon ovakve utakmice u kojoj oni zabiju gol svaki put kad prijeđu centar", rekao je Ibanez za službenu stranicu kluba.

U nevjerici je bio i Ivan Tomečak koji je posebno ostao razočaran činjenicom da su Modri ispustili iz svojih ruku vodstvo od dva gola samo nekoliko minuta prije kraja: "Zaista ne znam što bih rekao. Ne mogu vjerovati kako smo izgubili nakon što smo malo više od pet minuta prije kraja vodili 2:0, dominirali i radili šanse."

Dinamov branič priznao je krivnju za prvi gol Zadra kojim su Milinovi igrači krenuli prema preokretu: "Ja sam kriv za prvi gol, oko mene se okrenuo njihov igrač i asistirao za pogodak. Tko zna, možda da se to nije dogodilo... Jednostavno ne mogu vjerovati da smo ispali", razočaran je bio Tomečak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 16:15
    Zato jer je svima tako slatko gaziti po Dinamu, kad god i kakva god se prilika pruzila.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 10:22
    Ma tu više ništa ne pomaže. Sad idemo po Anderlechtov rekord i pokušati oboriti svoj iz prošle sezone i to je to. Prvenstvo je izgleda gotovo, pa razmišljam koliko loša mora biti liga kad jedan Dinamo vodi sa 9 bodova prednost prije Božićne stanke dok ga u LP-u kantaju koliko im se taj dan da a u... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • balaspo31.10.2012. u 10:16
    Al da je produzetak produzija 6 minutia. E to je strasno. Da je bilo 90 min produzija bi jos 30 minimal no.
    balaspo
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 10:03
    Izgubili, pa što sad? 2:0 do zadnjih desetak minuta... Zadar se provukao i dobro. Nek' idu dalje. Ali čemu kazne, pa Zadar je prvoligaš. Zar ne smije pobijediti??? Zašto se radi drama gdje ne treba? Treba gledati dalje i ne obazirati se...
    Obrisan korisnik