Nogomet

Messi: "PSG me podsjeća na Manchester City. Ne znam može li se nositi s najvećima u Europi"

Mišo Gulić • srijeda, 31.10.2012.
Messi: "PSG me podsjeća na Manchester City. Ne znam može li se nositi s najvećima u Europi"
Foto: EPA

Silna ovoljetna ulaganja čelnika PSG-a ravnodušnim nisu ostavila ni najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija kojega su podsjetili na Manchester City i njihov nagli rast, no nije argentinski virtuoz siguran da se mogu nositi s najboljim momčadima Starog kontinenta.

Barcelonina zvijezda Lionel Messi je u intervjuu za France Football prokomentirao najnovijeg među bogatašima, Paris Saint-Germain, koji je na sličan način kao i Manchester City unosnim ugovorima i izdašnim odštetama krenuo "krojiti" novi nogometni poredak u Europi.

Parižani su u kratko razdoblje na Park Prinčeva doveli nekoliko velikih zvijezda, od kojih posebno treba izdvojiti Zlatana Ibrahimovića, Thiaga Silvu, Ezequiela Lavezzija, Thiaga Mottu i Jeremyja Meneza, kojeg će se posebno dobro sjećati zagrebački Modri s obzirom na to da je bio prvo ime u pobjedi svoje momčadi na Maksimiru.

Njihov nagli rast nije previše impresionirao Messija koji im predviđa sudbinu Cityja, dakle neizvjesnu europsku avanturu: "Nekako me podsjećaju na Manchester City. Nije lako sagraditi momčad kada dođu igrači sa svih strana u tako malo vremena. Ne znam baš da se mogu već ove sezoni ravnopravno nositi s najboljim europskim momčadima."

"Pretpostavljam da će biti prvaci Francuske, jer dva ili tri igrača im to mogu osigurati svojim individualnim kvalitetama. Ipak, za napraviti momčad konkurentnu najboljima u Europi je potrebno neko vrijeme, dodao je Argentinac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Falcao 903.11.2012. u 15:22
    PSG-u dajem prednost ispred ispred Citya jer Mancini je klaun
    Falcao 9
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 19:54
    Idukar17 činiš mi se kao dobar čovjek, dosta se kužiš, ali ova ti je rečenica definitivno najgluplja koju sam čuo od tebe, mislim mediji pišu da bi se prodavali kao i uvijek, baš da je gotova stvar, neznam baš, Ronaldo je glavni motor Reala i sumnjam da će ga se tako lako rješit. Njegovu godišnju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 19:44
    kae messi sereš malo?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 19:09
    Procurila je vijest na nekim medijima da je navodno več gotova stvar da CR prelazi u Pariz za odštetu od 100 miluuna Eura
    Obrisan korisnik