Nogomet

Pamić: "Osijek je bio bolji za jedan gol, još uvijek učimo na greškama"

Mišo Gulić • srijeda, 31.10.2012.
Pamić: "Osijek je bio bolji za jedan gol, još uvijek učimo na greškama"
Foto: Ivana Strahija

Osijek je u sjajnoj nogometnoj predstavi svladao Istru rezultatom 3:2, što mu je donijelo i prolazak među osam najboljih u Kupu. Nakon završetka susreta oba trenera su bila zadovoljna s onim što su prikazale njihove momčadi, iako je, jasno, više razloga za osmjeh imao domaći strateg.

Gledatelji koji su pohodili Gradski vrt zadovoljni su mogli krenuti svojim kućama nakon odgledanih 120 minuta obostrano odličnog dvoboja u kojem je ipak malo više umijeća pokazala domaća momčad, zbog čega je i nagrađena prolaskom u četvrtfinale Kupa.

Strateg domaćih Stanko Mršić očekivano je bio zadovoljan ostvarenim, što je tek nastavak odličnih ovosezonskih izdanja: ''Gledatelji su mogli vidjeti izvanrednu utakmicu u kojoj su nedostajali samo gledatelji da to bude pravi pravi nogometni spektakl. Istra je vrlo nezgodna momčad i teško je pobijediti jednu ekipu uzastopno dva puta, a posebno ekipu Igora Pamića koja se predstavila u vrlo dobrom izdanju. No, i mi smo bili dobri."

"U drugom dijelu utakmice smo pali, što su nogometaši Istre iskoristili i izjednačili. Digli smo se u produžecima i drugim golom već smo dobili utakmicu, bez obzira na treći. Bila je ovo zaslužena pobjeda u fenomenalnoj utakmici. Istri želim uspješnu borbu za opstanak, a nama da odemo što dalje u Kupu'', dodao je Mršić, kako prenosi Sport-danas.

Igor Pamić nije bio pretjerano razočaran ispadanjem, stigao je i pohvaliti domaće čiju pobjedu niti u jednom trenutku nije doveo u pitanje: "Meni samo ostaje čestitati Osijeku. Nema dileme, bili su bolji za jedan gol. Mi valjda još uvijek učimo na greškama. Spomenuo bih da smo primili dva gola iz kontre u produžecima. To je ono što nikako nisam htio i u pauzi nakon 90 minuta sam posebno skrenuo pozornost na to, jer s golom u zadnjim minutama smo dobili psihološku prednost. Bila je dobra utakmica, mi smo htjeli i pokušavali napraviti nešto, ali domaćini su bili bolji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 19:13
    Najvažnije da je Osijek prošao-sretno dalje
    Obrisan korisnik