Nogomet

Video: Bilić, Ćorluka i Krešić eliminirani iz Kupa, negativan niz se nastavlja

Branimir Korać • srijeda, 31.10.2012.
Video: Bilić, Ćorluka i Krešić eliminirani iz Kupa, negativan niz se nastavlja
Foto: FaH

Serija loših rezultata Lokomotiva iz Moskve se nastavlja pa je tako novi poraz stigao u Kupu gdje je Bilićeva momčad eliminirana u osmini finala na gostovanju u Groznom kod Tereka...

Neugodno gostovanje u Groznom bilo je kobno po Slavena Bilića i njegovu momčad. Ždrijeb osmine finala Kupa donio im je Terek, vrlo neugodnu momčad koja je posebno opasna na svom travnjaku.

Pred nekih 12 tisuća navijača Lokomotiv je upisao poraz u produžecima 3:1 nakon što je susret u 90 minuta završen rezultatom 1:1.

Slaven Bilić je u utakmicu krenuo s Darijom Krešićem na vratima te Vedranom Ćorlukom u prvih 11, međutim od samog početka susreta domaćin je nizao prilike. Brazilac Ailton je bio najopasniji, u početnim minutama je stresao gredu, a zatim je sredinom prvog poluvremena doveo Terek u vodstvo iz kaznenog udarca.

Lokomotiv je očajnički pokušavao doći do poravnanja i uspio je tek u 82. minuti. Bio je to mat u tri poteza, Pavljučenko je proigrao Samedova, ovaj Caiceda kojem nije bilo teško pogoditi mrežu.

Do isteka 90. minute nije bilo promjena i otišlo se u produžetak.

Tamo je Terek čvrsto čuvao svoju mrežu, Lokomotiv je imao inicijativu, međutim domaćin je bio savršene realizacije i s dva pogotka praktički iz dva napada stigao do prolaza. Uciev i Ailton su bili strijelci, a Lokomotiv će pamtiti prilike koje je propustio tijekom susreta.

Slaven Bilić se ne nalazi u najboljoj situaciji, nestrpljiva predsjednica Lokomotiva oštro traži rezultate, međutim momčad je u rezultatskoj krizi i pred bivšim hrvatskim izbornikom su teški dani.

Ruski kup, osmina finala:
Terek - Lokomotiv 3:1 (produžetak)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 22:48
    Nema to veze, svaki trener zapadne u krizu rezultata, svima se to dešava.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 21:16
    Evo onih koji tvrde da će Bilić pokoriti Rusiju. I dalje tvrdim isto, ne odstupam ni milimetra. Bilić je odličan trener, i to će pokazati u Rusiji. Samo dva poraza ne mogu promijeniti moje mišljenje. Lokomotiv je još u vrhu, s ekipom daleko jeftinijom od ostalih. A i veći treneri su trebali vremena.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 20:49
    Bliži će bit birou za zapošljavanje nakon što ih CSKA nabije nego svlačioni Lokomotiva.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 20:36
    Hmm gdje li su sad oni plakat-ćemo-mi-za-Bilićem-likovi koji su se afanavali po forumu nakon 3-4 uzastopne pobjede Lokomotiva tvrdeći da će pokorit Rusiju? Ja ovog čovjeka i dalje smatram vrlo dobrim trenerom ali ako išta mrzim onda su to preuranjeni zaključci..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.10.2012. u 20:07
    Šteta Bilića upao u crnu seriju-valjda će se uspjeti izvući i krenuti dobrim rezulttima.Neka mu je sretno
    Obrisan korisnik