Nogomet

Ozljeda Danijela Pranjića: prisilna stanka više od mjesec dana

Lovro Štrbinić • četvrtak, 01.11.2012.
Ozljeda Danijela Pranjića: prisilna stanka više od mjesec dana
Foto: Davor Sajko

Hrvatski nogometaš Danijel Pranjić više tjedana će izbivati s terena zbog ozljede. U utakmici portugalskog prvenstva ozlijedio je rebra, a predviđena stanka je od četiri do šest tjedana.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član lisabonskog Sportinga Danijel Pranjić u utakmici sedmog kola portugalskog nogometnog prvenstva zadobio je ozljedu koja će ga neko vrijeme udaljiti s terena.

U susretu između Sportinga i Academice 30-godišnji Hrvat zadobio je ozljedu rebara, a prema prognozama liječnika očekuje ga više od mjesec dana stanke. Prve procjene govore kako bi nazad u natjecateljski pogon mogao za četiri do šest tjedana.

Pranjiću je ozljedu zadobio prilikom sudara s protivničkim vratarom, ali je unatoč tome završio susret. Inače, ovo nisu prvi njegovi problemi s ozljedom u aktualnoj sezoni, pa je tako već propustio dio susreta svog kluba.

Bivši igrač Osijeka, Dinama, Heerenveena i Bayerna upisao je dosad četiri nastupa za Sporting u portugalskom prvenstvu. Također, jednom je nastupio u Portugalskom kupu, kao i četiri puta u Europskoj ligi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!