Nogomet

Blohin ponovno na klupi, Blackburn izabrao trenera

Lovro Štrbinić • četvrtak, 01.11.2012.
Blohin ponovno na klupi, Blackburn izabrao trenera
Foto: EPA

Trener kijevskog Dynama i bivši izbornik ukrajinske nogometne reprezentacije Oleg Blohin nakon zdravstvenih problema se vraća na klupu, a novosti vezan uz trenera stižu i s Ewood Parka.

Oleg BlohinLegenda ukrajinskog nogometa i trener kijevskog Dynama, čiji dres nose Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević, početkom listopada je zbog povišenog tlaka hospitaliziran, kasnije i operiran radi uklanjanja arterijske tromboze.

Nešto manje od mjesec dana nakon toga vratio se treninzima kijevskog kluba i spreman je za buduće izazove na klupi Dynama. Inače, nakon što je na klupi ukrajinskog velikana naslijedio Sjomina Blohin je podnio ostavku na mjesto izbornika ukrajinske reprezentacije.

Također, novosti vezane uz trenera stižu iz Blackburna, kluba koji je bez stratega otkad je Steve Kean napustio to mjesto krajem rujna. Ipak, nakon mjesec dana čekanja izbor je pao na Henninga Berga.

Riječ je o bivšem igraču Roversa, koji je za klub s Ewood Parka odigrao skoro 300 utakmica i sudjelovao u osvajanju Premier lige 1995. godine. Novi strateg Blackburn preuzima na petoj poziciji Championshipa, druge engleske lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Marsonia01.11.2012. u 14:31
    Hening Berg je legenda Roversa i kasnije ManU-a. Mislim da je to solidan izbor, nek obrana funkcionira kako je i on igrao i sve OK
    Marsonia