Nogomet

Video: Pletikosa kapitulirao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade

Borna Rupnik • subota, 03.11.2012.
Video: Pletikosa kapitulirao u četvrtoj minuti sudačke nadoknade
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Na otvaranju 14. kola ruskog nogometnog prvenstva Stipe Pletikosa i njegov Rostov morali su na noge Zenitu, a samo su ih sekunde dijelile od osvajanja jednog boda...

Zenit iz Sankt Peterburga poravnao se s vodećim Anžijem iz Mahačkale na samom vrhu poretka ruske lige, pri čemu Anži ima utakmicu manje, sraz s Terekom u nedjelju.

Rostov, momčad u kojoj je hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa odigrao cijelu utakmicu, bio je tvrd orah za Spallettijeve igrače.

Domaći su poveli u 52. minuti, nakon tečne akcije koju je udarcem u bliži kut okončao Bistrov, a desetak minuta prije kraja poravnao je Holenda glavom.

Igrala se četvrta minuta sudačke nadoknade kada je Širokovu ostavljeno dovoljno prostora da također glavom spusti loptu u donji kut nemoćnog Pletikose za sva tri Zenitova boda.

Rostov se s deset osvojenih bodova nalazi na rubu opasne zone, na 13. poziciji. U leđa mu gledaju samo Alania, Mordovia i Volga.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • javasluk04.11.2012. u 15:17
    Je li Pletikosa sad barem standardni tamo?
    javasluk
  • Obrisan korisnik03.11.2012. u 09:02
    bilo bi lijepo da pokraj ovog članka možemo vidjeti tablicu ruskog prvenstva , ovako nas urednici "šalju " na druge siteove :( , a kad je već tako evo jednog odličnog sa tablicama i sl. http://www.soccerway.com/
    Obrisan korisnik