Nogomet

Video: Bilićev Lokomotiv s dva igrača manje pao u sudačkoj nadoknadi u gradskom derbiju

Ante Zovko • nedjelja, 04.11.2012.
Video: Bilićev Lokomotiv s dva igrača manje pao u sudačkoj nadoknadi u gradskom derbiju
Foto: Kristijan Komarica

Gol Pontusa Wernblooma u sudačkoj nadoknadi donio je moskovskom CSKA-u pobjedu 2:1 protiv gradskog suparnika Lokomotiva koji je završio susret s devetoricom.

CSKA je tim rezultatom osigurao vrh tablice barem još jedno kolo iako je Anži pobijedio Terek u 14. kolu. Momčad Slavena Bilića uspjela je izjednačiti u prvom poluvremenu, ali je u drugom ostala bez dvojice igrača i borila se grčevito do kraja, ali morala potpisati kapitulaciju.

Vodstvo domaćima donio je Rasmus Elm u 29. minuti sjajnim udarcem s 25 metara u lijevi donji kut. Andrej Ješčenko poravnao je četiri minute kasnije kad se lopta odbila o rame Alana Džagoeva i prevarila Igora Akinfejeva.

Osam minuta poslije nastavka isključen je veznjak Dmitrij Tarasov kad je rukom po licu zahvatio Wernblooma. Bilićev igrač Durica je iznesen s terena, a ozljeda napadača Maicona devet minuta prije kraja ostavila je Lokomotiv s dva igrača manje.

Dario Krešić nogama je obranio u 92. minuti pokušaj Ignaševiča, ali je Wernbloom bio na pravom mjestu kako bi zakucao odbijenu loptu.

Anži se pobjedom 3:1 protiv Tereka iz Groznog vratio na drugu poziciju i približio se CSKA-u na bod (33-32). Lokomotiv je sada osmi s 21 bodom. Treći Zenit ima 30 bodova, po 25 imaju Kuban Krasnodar, Terek i Spartak Moskva, a bod manje Rubin Kazan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 17:43
    ne znam previše, barem realno, o ruskoj ligi i snazi pojedinih klubova, samo onako što malo pročitam usput. također ne znam kakvo je stanje s predsjednicom i kakvi su im ciljevi. jedino znam da su im navijači slično kao i kod nas dosta agresivni, a posebno kad se treba nekoga smijeniti.tako da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 17:42
    Nisam nigdje rekao da ne cijenim Bilića,čak sam poptupno suprotno pisao i govorio,isto tako i Štimcu kojeg mrzim iz dna duše,želim sve naj.Ali najlakše se praviti ludim pa bježati od činjenica,koje glase da je Bilića morao imati minimalno 5-6 bodova više sa Lokomtivom na tablici Ruske lige!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 17:15
    Ja bi samo par riječi o Biliću i hajci. Mi Hrvati smo stvarno govna. Bilić je jedini trener u Hrvatskoj koji trenutno ima potencijal da bude veliki trener. Koga drugog imamo? Jurčića, Beseka? Kako očekujemo da nam sport raste ako sami ne znamo cijeniti svoje?Bilić se uhvatio zahtjevnog posla. Po... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 16:59
    Nije mu trebao ovaj rani izlet u Rusiju.Ogromna razlika je voditi selekciju i voditi klub.Prije se trebao s klubovima dokazati u našoj ligi te steći nekakva ligaška iskustva.Želim mu sreću da to sretno završi te da se vrati u pobjednički niz
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.11.2012. u 15:48
    Ne znam sad kakvo je stanje i za tu ozljedu Lobanceva,ali znam kad je doveo Krešića da mu je Lobancev bio rezerva nekoliko kola.Taj Lobancev je 1995 godište i odličan mladi golman!!
    Obrisan korisnik