Nogomet

Dinamovim navijačima zabranjen dolazak u Pariz

Ante Zovko • ponedjeljak, 05.11.2012.
Dinamovim navijačima zabranjen dolazak u Pariz
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Francusko ministarstvo unutarnjih poslova zabranilo je putovanje Dinamovim navijačima na gostovanje kod Paris Saint-Germaina u četvrtom kolu Lige prvaka.

Ministar Manuel Valls, prenosi Reuters, rekao je da se zabranjuje dolazak Dinamovim navijačima u regiju Ile de France između 6. studenog u ponoć do 7. studenog u podne.

Zabrana je uslijedila nakon što je hrvatski MUP upozorio francuske kolege da "oko 150 do 200 nasilnih navijača Dinama, poznatih kao Bad Blue Boys" namjerava putovati u Pariz, a francusko ministarstvo obrazložilo je da je preventivna mjera posljedica nasilne povijesti iste navijačke skupine.

Dinamo, kao i prošle sezone, još nije upisao ni bod u skupini A u kojoj Porto vodi s maksimalnih devet bodova, dok je PSG drugi sa šest. Dynamo Kijev ima pobjedu protiv Modrih.

Momčad Ante Čačića izgubila je u Zagrebu od Parižana 0:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 14:48
    pa ionako dolaze na utakmicu da vrijeđaju mamića,zaboli ih neka stvar za gledanje utakmice
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 13:09
    najveci kreteni - huligani. nogomet je da s egleda a ne da se pravi nered. glupi su i nemaju zivot pa se izivljavaju na stadionima - primitivno. o mamicu necu- clanak je o huliganima. to nema nikakve veze s upravama. nije na huliganima da se na tome pravdaju. idioti ostaju idioti
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 10:34
    Zašto da im se omogući odlazak u Pariz kada ih nema ni u Zagrebu na stadionu
    Obrisan korisnik
  • uvik_zedan05.11.2012. u 10:27
    ništa čudno....pa nedavno navijači pariza nisu mogli kupiti karte u zagrebu, a i uprava GNK-a kvalitetno radi da glas istine prikaže ka grupu huligana! MAMIĆU ODLAZI IZ NOGOMETA
    uvik_zedan