Nogomet

Slaven Bilić dobio podršku predsjednice: "O otkazu nema govora"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 05.11.2012.
Slaven Bilić dobio podršku predsjednice: "O otkazu nema govora"
Foto: Kristijan Komarica

Slaven Bilić se nakon poraza od moskovskog CSKA našao na novom udaru kritika, no predsjednica Lokomotiva ne razmišlja o smjeni stručnog stožera...

Lokomotiv iz Moskve u nedjelju je nastavio svoj negativni niz bez pobjede. CSKA je u gradskom derbiju pobijedio 2:1, pogotkom u sudačkoj nadoknadi, u dvoboju koji je momčad Slavena Bilića završila s devetoricom igrača na terenu.

Predsjednica Lokomotiva Olga Smorodskaja nije smatrala potrebnim kritizirati suce, ali ni bivšeg hrvatskog izbornika, koji uživa njezino povjerenje.

"O otkazu Slavenu Biliću nema govora. To bi bila tema ukoliko bi Lokomotiv gubio bez pruženog otpora i uz lošu igru. Međutim, Lokomotiv je odigrao dobro", izjavila je ruskim medijima.

"Ostali smo bez jednog opravdano isključenog igrača, zatim bez drugog zbog ozljede, da bismo primili gol u zadnjim sekundama. Jednostavno nismo imali sreće", zaključila je Smorodskaja sve rasprave o Bilićevoj budućnosti.

Lokomotiv na ljestvici ruskog prvenstva drži osmo mjesto, s 21 bodom iz 14 utakmica. Vodeći je CSKA s 33 boda, a slijede Anži (32), Zenit (30), Kuban (25), Terek (25), Spartak (25) i Rubin (24).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Marsonia06.11.2012. u 07:22
    Ne daj se Slavene
    Marsonia
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 18:24
    Pa normalno da nece dobti otkaz , to samo u nasim medijima pisu gluposti, 3000 navijača mu pljeskalo poslije susreta a sto se tice igre Lokomotiv igra dobro, sa 9 igraca zadnjih 10 minuta utakmice napadaju CSKA i prime nesretno gol :)))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 16:41
    Ako je po Mamićevom naputku...
    Obrisan korisnik