Nogomet

Nogometaš Metalurga hvali Srnu: "Teško je igrati protiv njega, mislim da nema slabosti"

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 05.11.2012.
Nogometaš Metalurga hvali Srnu: "Teško je igrati protiv njega, mislim da nema slabosti"
Foto: Davor Sajko

Šahtar je proteklog vikenda u ukrajinskom prvenstvu svladao Metalurg iz Zaporožja, a nakon susreta komplimente je zaslužio hrvatski reprezentativac Darijo Srna. I to od strane protivničkih igrača...

S dva pogotka u mreži gostiju Šahtar je upisao pobjedu u 14. kolu ukrajinskog prvenstva, a svoj obol tom rezultatu dao je i Darijo Srna. Nakon susreta na njegovu adresu stigli su komplimenti protivnika.

"Bilo je teško, to je Šahtar, sve je time jasno", rekao je branič Metalurga Eduard Sobol, dodajući: "Igrao sam na Srninoj strani. Kontinuirano se priključuje napadu, teško je igrati protiv njega."

Najmlađi igrač na travnjaku pripremao se uoči susreta za dvoboj protiv hrvatskog reprezentativca. "Želio sam dokazati svoju vrijednost protiv snažne momčadi", rekao je, uz poruku: "Mislim da Srna nema slabosti."

Sobol je otkrio i koliko je trener Metalurga bio zadovoljan njegovom izvedbom. "Rekao je da sam dao sve od sebe. Mnogo stvari nije funkcioniralo, ali bilo je želje. Kad sam zamijenjen, rekao mi je da sam dobro odradio posao", za kraj će 17-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver10.11.2012. u 09:21
    svaka ti dala darijo
    beaver
  • Obrisan korisnik05.11.2012. u 22:18
    Mogao je on igrati u Barceloni, Citiju ili Chelseiju, ali ne mora žaliti. U Ukrajini je postao legenda, tamo je jedan od boljih igrača lige i definitivno najbolji desni bek lige već 6-7 godina.
    Obrisan korisnik
  • cameosis05.11.2012. u 21:27
    nogometni bog u ukrajini.
    cameosis