Nogomet

Ancelotti: "Očekujem da će momčad imati pravu reakciju protiv Dinama"

Ivor Krapac • ponedjeljak, 05.11.2012.
Ancelotti: "Očekujem da će momčad imati pravu reakciju protiv Dinama"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nekoliko dana poslije prvog prvenstvenog poraza, kod kuće protiv Saint-Etiennea, Paris SG nastojat će se vratiti na pravi put u ogledu s Dinamom u četvrtom kolu skupine A Lige prvaka. Carlo Ancelotti, talijanski stručnjak na klupi Parižana, očekuje da će njegova momčad u utorak biti prava...

U borbi za drugi krug, u kojoj zasad stoje dobro, na drugom mjestu u skupini, PSG će u utorak s početkom u 20:45 sati biti u lovu na nova tri boda protiv Dinama, nakon što su hrvatske prvake u prošlom kolu svladali u Zagrebu. Na susretu s novinarima uoči utakmice Carlo Ancelotti kazao je da se nada da će njegova momčad shvatiti ovu utakmicu ozbiljno i bez opuštanja, kako im se ne bi dogodio krivi korak poput onoga protiv Saint-Etiennea.

Salvatore Sirigu, vratar PSG-a: "Više ne razgovaramo o Saint-Etienneu, pred nama je važna utakmica. Želimo se vratiti na pravi put i ne ponoviti pogreške koje smo napravili u prošlom nastupu."

"Zagrepčani nemaju lošu momčad, zaslužili su igrati u Ligi prvaka. Nama je cilj uzeti nova tri boda kod kuće, ali kao što sam spoznao, kvaliteta ovog natjecanja je vrlo visoka."

"Kada nešto gradite, ne može uvijek sve biti savršeno, uvijek ima poteškoća. No, očekujem da će moja momčad imati pravu reakciju protiv Dinama", opisao je Talijan, ističući da bi volio da PSG uhvati kontinuitet, što se još nije dogodilo.

"Dinamo je zaslužio biti u ovom natjecanju, prošli su kvalifikacijske prepreke, a svakoga tko igra u Ligi prvaka morate respektirati", nastavio je Ancelotti: "Nismo radili ništa posebno u pripremi. Ovo će biti samo sjajna prilika da ono što smo tijekom posljednjih nekoliko dana obavili na treningu pokažemo i u potrazi za pobjedom kod kuće."

Talijanski trener spomenuo je i moguća iznenađenja u sastavu: "Moglo bi se dogoditi da ih bude, no pogrešan korak protiv Saint-Etiennea je prije svega ipak bio kolektivan, osobito u kontroliranju stvari na našoj polovici. Vidjet ćemo kakva je situacija s Lavezzijem, koji je na raspolaganju, a proteklih dana pokazao je da je tjelesno u dobrom stanju."

"Cilj ovog kluba je da dođemo u drugi krug, a o nečem dodatnom još ne razmišljamo. Želimo dati maksimum, proći skupinu i igrati u osmini finala", zaključio je Ancelotti o ambicijama PSG-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • qvestor06.11.2012. u 07:39
    sve ispod 3:0 za PSG bilo bi iznenađenje
    qvestor
  • Obrisan korisnik06.11.2012. u 00:28
    8-0 će biti za PSG.
    Obrisan korisnik