Nogomet

Župarić: "Ako i ne budem ušao u igru, sretan sam što sam dio te ekipe"

Josip Piršljin • utorak, 06.11.2012.
Župarić: "Ako i ne budem ušao u igru, sretan sam što sam dio te ekipe"
Foto: Bruno Karadža

Za prijateljski nogometni susret hrvatske reprezentacije i selekcije igrača iz domaće lige pozvan je i Cibalijin Dario Župarić. Kapetan Vinkovčana izrazio je oduševljenje pozivom makar ne dobio niti minute.

Na riječkoj Kantridi 14. studenog odigrat će se revijalna utakmica između hrvatske nogometne reprezentacije i selekcije igrača iz MAXtv Prve lige. Jedan od trojice izbornika momčadi koja će se suprotstaviti Kockastima, Roy Ferenčina, objavio je popis igrača na kojem se našao i Dario Župarić.

"Drago mi je da sam pozvan, ako i ne budem ušao u igru, sretan sam što sam dio te ekipe", rekao je nakon objavljivanja popisa kapetan Cibalije, jedini iz vinkovačkog kluba koji je dobio priliku nastupiti na Kantridi.

"Sigurno su još neki zaslužili poziv, poput Mitrovića, no sretni smo što je bar jedan igrač pozvan. Drago mi je da će naš Župarić biti dio te reprezentacije", zadovoljan je bio i sportski direktor Vinkovčana Dražen Pernar.

Poziv Župariću prokomentirao je i predsjednik Uprave Cibalije Zvonimir Hodak koji svrstava svog mladog stopera među najbolje u Europi, a poželio je i da Hrvatska češće igra na stadionu u Vinkovcima.

"Župarić je prvi u nizu djece koja izlaze iz našeg pogona i utire put talentiranoj djeci koje itekako ima u našem klubu. Župarić i Mitrović sigurno su najmlađi uspješan stoperski dvojac u Europi i svaka reprezentacija bi bila ponosna da ih ima. Nadam se kako će HNS i ubuduće Vinkovce i Cibaliju uvažavati i prepoznati kvalitetan rad sa djecom, ali i Vinkovce staviti na kartu gradova u kojima se igraju službene utakmice reprezentacije", rekao je za službenu stranicu kluba.

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Liga nacija 2024, Liga A, skupina 1

1Portugal 24:2+26
2Poljska 23:303
3Hrvatska 22:203
4Škotska 23:5-20

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!