Nogomet

Krstičević: "I Bayern i Manchester ispadaju od drugoligaša i trećeligaša, sa Zelinom neće biti lako"

Borna Rupnik • srijeda, 07.11.2012.
Krstičević: "I Bayern i Manchester ispadaju od drugoligaša i trećeligaša, sa Zelinom neće biti lako"
Foto: Bruno Karadža

Hajdukov trener Mišo Krstičević prokomentirao je ždrijeb četvrtfinala Hrvatskog kupa, ali odmah i najavio nadolazeći prvenstveni ogled sa Zagrebom, odnosno Ćirom Blaževićem na suprotnoj klupi...

Drugoligaš iz Zeline izbacio je Pjesnike iz Kranjčevićeve u osmini finala Kupa, a kuglice su odredile da će 21. i 28. studenoga igrati protiv Hajduka. Hajduk pak mora na noge Blaževićevim Pjesnicima već u petak, na otvaranju 15. kola MAXtv Prve lige.

"Htjeli smo GOŠK jer je najslabiji protivnik, ali dobili smo Zelinu, momčad koja je igrala 3:3 sa Solinom. Sigurno su, dakle, dobra momčad i trebamo je shvatiti maksimalno ozbiljno jer vidimo svoju veliku šansu da nešto napravimo u završnici Kupa", izjavio je trener Hajduka Mišo Krstičević

"Drago mi je da se Ćiro Blažević vratio u naš nogomet. Bit će liga zanimljivija, nogomet će biti popularniji, a Ćiro će znati promovirati i klub i sebe u pozitivnom svjetlu. Sigurno bi nam bilo lakše da Ćiro nije došao u Zagreb, znamo što je sve napravio s brojnim klubovima i reprezentacijom. Maksimalno ga poštujemo, on ima i drugu mladost, i uvjeren sam da će napraviti pomak sa Zagrebom, nastaviti ono što je Luka Bonačić počeo raditi izvanredno. Dignuo je Zagreb iz mrtvih".

Oprez je, ističe, nužan, bez obzira na dobar ždrijeb: "Zelina je na našem popisu želja bila odmah iza GOŠK-a, ali time ne umanjujemo vrijednost te momčadi ili želimo reći da će nam biti lako. Svi smo svjesni da u domaćim kupovima ispadaju i Bayern i Manchester od drugoligaša i trećeligaša. Dobro je da se igraju dvije utakmice, a druga na Poljudu".

Zelinu će na Poljudu tek početi upoznavati, ali prioritet je prvenstveni okršaj sa Zagrebom, u kojemu će Hajduk pokušati zadržati drugo mjesto na tablici: "Ne znamo o Zelini još ništa, ni o igračima ni o treneru, niti o uvjetima za igranje, ali angažirat ćemo se i pripremiti što bolje možemo. Favoriti smo, ali ne mislimo da ćemo proći lako. Ipak, potrudit ćemo se da ne ostavimo ni trunke mogućnosti za iznenađenje".

"Prvo se moramo pripremiti za Zagreb. Ušli smo u lijepu atmosferu i trebalo bi je podržati da traje što duže. Ovaj susret mogao bi biti nastavak dobrih igara i rezultata", dodao je Mišo Krstičević.

Zbog kartona će gostovanje u Kranjčevićevoj morati propustiti Mirko Oremuš, no vratio se Jozinović, a manji zdravstveni problemi ne bi trebali biti zapreka za Maloču, Limu, Vukovića i Maglicu.

"Vjerujem da će svi biti spremni za utakmicu. Uzdam se u ono što smo radili, nadam se će se to pokazati protiv Zagreba. Poznajem dosta igrača Zagreba, vjerojatno će ostati u sustavu 3-5-2, a drugim klubovima nema boljeg mamca od Hajduka", zaključio je strateg Bilih.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis07.11.2012. u 19:35
    ajme, da mi je ovo uokviriti ... ludilo, brale!
    cameosis
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 19:21
    ja bi radije volio da smo izvukli nekog prvoligaša..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 16:08
    smiješno je usporediti hajduka sa bayernom i manuom. ova dva ispadaju od drugoligaša jer su im kupovi nebitni, a hajduku je kup jedina šansa da osvoji neki trofej. zato krstičeviću ne mlati praznu slamu i ne traži neke smijšene alibije. ispadnete li od zeline podnesi ostavku isti tren.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.11.2012. u 14:49
    jedino i njih mozete izbaciti....uz Gošk naravno !!
    Obrisan korisnik
  • DeceiverOfFools07.11.2012. u 14:46
    trebao je rec da cdinamo ispada od drugoligasa i treceligasa (dugo selo)
    DeceiverOfFools